Ben direkt konuya gireyim. Saçma sapan bir hikaye daha yeni bitirdim oyunu. Sizin The Last of Us part 2'nin hikayesi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Merakla bekliyorum.
Ben de uzun süredir oynuyorum. Olmadı be he finalini biliyorum üzüyor. Ah Ellie ah sen neden yaptın!

Son düzenleyen: Moderatör:
aykut-elmas.gif

Ben insanları ikiye ayırmasını ve hiç tanımadığımız biri hakkında empati kurmamızı istemesini gayet beğendim. Genelde ikinci oyun sevilmez iken ben de tam tersine. Ellie ile Dina birlikteliği saçmalığı dışında iyi olduğunu düşünüyorum. Ah be Joel...

Ben insanları ikiye ayırmasını ve hiç tanımadığımız biri hakkında empati kurmamızı istemesini gayet beğendim. Genelde ikinci oyun sevilmez iken ben de tam tersine. Ellie ile Dina birlikteliği saçmalığı dışında iyi olduğunu düşünüyorum. Ah be Joel...
Bence Ellie'nin finalde öyle bir şey yapmama sebebini haksız buluyorum.

Bence Ellie'nin finalde öyle bir şey yapmama sebebini haksız buluyorum.
Abby'i öldürse idi Lev tek başına kalırdı. O sahnede benim aklıma gelen şey neydi biliyor musun? Bence Ellie şunu düşündü:

- Abby, Lev için bir Joel. Abby ölmeyi hak etse de Lev, bir Joel kaybetmeyi hak etmiyor. Abby ölürse, Lev hayatta da kalamayabilir.

Bu arada Abby de haklı karakterdi. Birinci oyunda göremedik diye maalesef pek empatisini kuramıyoruz gibime geliyor.

Ekleme: Lev'in hamile Dina'nın ölmesini de engellediğini unutmamalıyız.

Abby'i öldürse idi Lev tek başına kalırdı. O sahnede benim aklıma gelen şey neydi biliyor musun? Bence Ellie şunu düşündü:

- Abby, Lev için bir Joel. Abby ölmeyi hak etse de Lev, bir Joel kaybetmeyi hak etmiyor. Abby ölürse, Lev hayatta da kalamayabilir.

Bu arada Abby de haklı karakterdi. Birinci oyunda göremedik diye maalesef pek empatisini kuramıyoruz gibime geliyor.
Joel yanında Ellie'de ölseydi bari. Hem parmağını kaybetti (en büyük korkum bir uzuv kaybetmektir oyun bile olsa) hemde Dina onu bıraktı. Acaba Ellie oyun sonunda nereye gitti?