Rifle

Uzman
Arkadaşlar selamlar, oyunun ön siparişe çıktığı ilk gün aldım, ve sizce ön yükleme ne zaman açılır?

1743377317619.webp

Ben de satın aldım ben de bekliyorum ve çıkış tarihinde açılır ön yükleme olmaz yani en azından ben açılacağını sanmıyorum. Yıllardır PC'ye gelmesini bekliyordum sayılı gün kaldı sonunda :D. 3 Nisan saat 18.00 civarı falan açılır yüksek ihtimal.

Ben de satın aldım ben de bekliyorum ve çıkış tarihinde açılır ön yükleme olmaz yani en azından ben açılacağını sanmıyorum. Yıllardır PC'ye gelmesini bekliyordum sayılı gün kaldı sonunda :D. 3 Nisan saat 18.00 civarı falan açılır yüksek ihtimal.
Gelsin gelsin, ilk oturuşta bitreceğim.

Bu oyun çıkar çıkmaz oynamalı mıyız ya? Sanki yine optimizasyon özürlüsü bir oyun gelecek gibi.
Oynanmaz yüksek ihtimal en azından birkaç gün patch atarlar. Ben hala ders çıkarttıklarını düşünmüyorum kim portluyorsa portlasın önemsenmiyor sorunlu çıkar yine o yüzden. Hala ana spoiler harici bir şey bilmiyorum açıkçası o da fragmandan belli oluyordu o yüzden fazla şaşırmadım. Deneyimlemek için bekliyorum.
Gelsin gelsin, ilk oturuşta bitreceğim.
Ben de 2-3 günümü ayırdım direkt.

Sanmıyorum. Bu sefer adam olmuşlardır.
Ragnarok çıkışı felaket, spiderman 2 çıkışı felekat, The Last of us part 1 çıkışı felekat. Ben öyle düşünmüyorum.

Hocam bu Sony'nin oyunları hep böyle. Optimizasyon anlamında en düzgün işleri herhalde Uncharted.
Oda rezalet, fsr 2 ve dlss 2 var oyunda. Teknolojik olarak çok geride, güncelleme lazım.