8372

Üstün
Makaleler
8
Evet sevgili Yüzüklerin Efendisi seven arkadaşlar, Yüzüklerin Efendisi'nin yeni film serisi olacak olan The Hunt for Gollum'da kimlerin oynayacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Biliyorsunuz ki Andy Serkis (Gollum'a hayat veren psikopat) hem filmi yönetecek hem de oynayacak. Sir Ian Mckellen, geçtiğimiz günlerde tekrardan Gandalf rolünde oynamayı istediğini belirtmişti. Sir Ian Mckellen'ın yanı sıra, Orlando Bloom ve Viggo Mortensen'in de yeni filmde oynayacağı tahmin ediliyor.

Film Yüzüklerin Efendisi'ndeki olayların hemen öncesini anlatacak.

Bu arada film 2 seri olarak 2026'da vizyona girecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Sir Ian Mckellen, Orlando Bloom ve Viggo Mortensen gerçekten oynayabilir mi yoksa CGI falan uygulayıp rezil mi ederler filmi?

Yani oyuncular baya yaşlandılar nasıl olacak bu iş? AI kullanarak yüzleri falan düzenlerler herhalde.

Yani oyuncular baya yaşlandılar nasıl olacak bu iş? AI kullanarak yüzleri falan düzenlerler herhalde.

Düzenlense bile eski tempoda olmayabilir ya. Viggo, Orlando falan nasıl koşturacak eskisi gibi? Ki film büyük ihtimalle Gandalf'ın Aragorn'a Gollum'u takip etmesini istediği zamanlarda geçecek. Viggo zaten tekrardan canlandırmak istediğini söylemiş. Bakalım ne olacak.

Düzenlense bile eski tempoda olmayabilir ya. Viggo, orlando falan nasıl koşturacak eskisi gibi? Ki film büyük ihtimalle Gandalf'ın Aragorn'a Gollum'u takip etmesini istediği zamanlarda geçecek. Viggo zaten tekrardan canlandırmak istediğini söylemiş. Bakalım ne olacak.

Dizisini ben de pek beğenmedim. LOTR çizgi filmlerine bir şans vermenizi tavsiye ederim, zamanında izlerken çok hoşuma gitmişti. İzleme sırasını da paylaşmıştım, profilimde bulabilirsiniz :)