SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba,

Oyun gerçekten muazzam ama ilk bir saat resmen ömrümden ömür gitti diyebilirim. Her an her yerden bir şey çıkabiliyor, sesler zaten insanın psikolojisini bozmaya yeminli gibi. DBD tadında değil, sesler ve atmosfer oldukça etkileyici. Ancak bu şekilde nasıl devam edilir, nasıl alışılır bilemedim.

Solo oynamak bir noktadan sonra paranoyak edecek gibi hissediyorum. Acaba multiplayer oynasam daha mı az gerilimli olur? Siz nasıl oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Oyun gerçekten muazzam ama ilk bir saat resmen ömrümden ömür gitti diyebilirim. Her an her yerden bir şey çıkabiliyor, sesler zaten insanın psikolojisini bozmaya yeminli gibi. DBD tadında değil, sesler ve atmosfer oldukça etkileyici. Ancak bu şekilde nasıl devam edilir, nasıl alışılır bilemedim.

Solo oynamak bir noktadan sonra paranoyak edecek gibi hissediyorum. Acaba multiplayer oynasam daha mı az gerilimli olur? Siz nasıl oynuyorsunuz?
Arkadaşlar olmadan sarmıyor bence. Arkadaşlarla girince gerilim yerini maymunluğa bırakıyor zaten.

Arkadaşlar olmadan sarmıyor bence. Arkadaşlarla girince gerilim yerini maymunluğa bırakıyor zaten.
DbD oynadığım iki yabancı arkadaş var diyorlar ki, ''korku kategorisinde dbd bu oyunun yanında minecraft gibi kalır''. Dedikleri kadar var mış. Bir maç onlarla multiplayer gireceğim bakalım dediğiniz gibi olacak mı...

İlk saldırı sahnesinde %100'deydi ve kulaklığımın bassı çok kuvvetli. %20'yi geçersem bir daha..

Hazır konu açılmışken bir de şeyi sorayım sizin %1 Low değerleriniz oyunda kaç oluyor? Yüksek grafiklerde DLSS quality ayarlı FPS 180'e sabitken %1 Low değerim 90-120 arası değişiyor. Ekstra yaptığınız bir iyileştirme ayarı var mı? Oynadıkça arttırmanın yolunu bulurum da şu anlık temel ayarlar ile böyle oldu. FG yokmuş olsa iyidi.

Haritaya göre değişiyor ama 220FPS aldığım esnada 1% değerlerim Nvidia arayüzüne göre 130-180 arasında dolaşıyor. Ultra'da DLSS Kalite'de oynuyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Korkunçluk = %0 Bu oyun.