Picky 18
Uzman
Bu dediğiniz çok güzel bir şey ya. Heyecanlandım açıkçası. Kendi karakterimi ister istemez yansıtıyorum oyuna, kendim gibi yapıyorum seçimleri. Tüm yan görevleri sürekli bitirip, güncel tutup ondan sonra mı ana görevleri yapayım? Şundan soruyorum yani rastgele bir yerden geçiyorum ve bir yan görev alıyorum, sonu yok gibi, her yerde bir "!" işareti çıkabiliyor mesela.Yan görevler, rastgele olan her şey vs, ana Hikaye'de geçebilir demek istedim.
Yaptığınız görev veya yapmadığınız görev sonucuna göre ana hikaye ilerleyebiliyor. Yan görevi yapsanız bile nasıl yaptığınızın etkisi var. Ana hikayenin içinde, yan görevlerin vs her şeyin etkisi var, bu sizin hislerinize ve seçimlerinize bağlı.
Göz atıcam hocam, çok teşekkürler rehberler için.Olmaz mı?
Tüm rehberlerim burada. Göz atabilirsin.
Witcher evreni zengin bir evren. Ayrıca gri bir hikaye anlatılıyor. Kimse ne iyi ne kötü. Savaştan dolayı kimse birbirine güvenmiyor. Yine savaştan dolayı kıtlık var. Bu yüzden insanlar sana karşı soğuk. Tabii soğuk olmasının en büyük nedeni; senin bir Witcher olman. Ebedi Ateş Kilisesinin sözde rahiplerinni dediğine göre Witcherlar alçak yaratıklar. İnsanlar bu yüzden sana yan gözle bakıyor ve tersliyor.
Ayrıca evet, hemen fark ettim bunu. Girdiğim hemen her yerleşim yerinde herkes uzaklaşıyor, tersliyor, hakaretler ediyolar hatta. Merak ediyorum acaba saygınlık kazanabilecek miyim bakalım.