Aeronight hocamla konuştuktan sonra oyuna tekrar başlamaya karar verdim fakat şöyle ilginç bir durumla karşılaştım. 5-6 gün önce başladığımda Velen'de başladı oyun, fakat dün yeniden başladım tekrar tüm görevleri eksiksiz (olabildiğince) yaparak ilerlemek amacıyla. Bu defa gerçekten baştan başladı sanırım oyun, ak Bostan'daki kurt okulu olan kalede (adını unuttum) başladı, küvetin içinde. İlk başladığında neden Velen'de başladı anlamadım, yaklaşık 8 yıl önce filan oyunu 2 saat oynayıp bırakmıştım, belki Steam bulut sistemine falan kayıt oldu oyun bir save oluşturdu herhalde.
Konuya gelecek olursak şu an tam olarak sizin dediğiniz gibi yapıyorum, ak Bostan'da mesela tüm işaretlere gidip tüm görevleri yapıp en son ana hikaye görevine gittim, şu an Velen'e yeni geçtim. Sizin dediğine göre tabelalarda görev bitmez ama sürekli gidersem. Nasıl yapmak lazım onu? Öte yandan "!" işareti olan görevler bir karakterin yanından geçince rastgele çıkıyor sanırım değil mi? Onları da yapıyorum denk geldikçe.
Ben de igni işaretini sevdim ona puan veriyorum fakat böyle bir yazı var, neden veremiyorum igniye daha fazla anlamadım. Grifin okulu zırhlarını bilmiyorum, ne de olabileceklerini de. Bir bakacağım, şu an çantamda en iyi "batı beyaz seti" ve "bin çiçek seti" zırhları var. Onu da Vizima'daki kraliyet sarayındaki bir kasadan aldım, Yennefer bırakmış sanırım. İksir konusunda da hiçbir fikrim yok. Aeronight hocamın rehberlerine bir bakacağım. Yani tarif nereden bulunur, malzeme nereden bulunur bunları bilmiyorum. Bakalım bir şekilde öğreneceğim artık
Eki Görüntüle 138922