Ragnar

Başarılı
Arkadaşlar rol yapmaya ayırabileceğim zamanım yok. Oyunu merak ettiğim için oynamak istedim, yalnızca hikayesini merak ettiğim için ana görevlerden ilerledim. Şu an 10 seviyeyle Skellige, cinli görevdeyim. Birçok kez zorlandığım zamanlar oldu ama bir şekilde geçtim ama bu cini öldüremeyeceğim gibi geldi. İlk sorum gelişimle, yan görevlerle uğraşmadan yalnızca ana görevlerden ilerleyerek oyunu bitirebilir miyim? İkinci sorum ise şu an bu cini 10 seviyeyle öldürme şansım var mı, taktiği var mı? Eğer yalnızca ana görevlerden ilerleyerek oyunu bitiremiyorsam sileceğim çünkü oyunu. Dediğim gibi bir oyuna bu kadar zaman harcayamam.

Normalde hikayeli oyunları bitirerek kendimce eğlenceye ayırabileceğim kısıtlı zamanımı olabildiğince çok ve farklı oyun bitirmeye kullanıyorum. Kaldı ki bir oyuna bu kadar zaman harcayacak olsam HOI4'ü öğrenirdim örneğin, Bannerlord'a başlardım. Önceliğim Witcher 3 olmazdı diye düşünüyorum. Hikayesi de olduğu için hem de merak ettiğimden oynayayım dedim. Bir oyuna başlarken https://howlongtobeat.com/ sitesinden Main Story süresine bakıp ona göre başlarım. 51 saat deyince iyi kötü bitiririm diye düşündüm de daha uzun sürecekse olmaz ne yazık ki. Bu konuyu açarken oyunun kitlesi forumlardan gördüğüm kadarıyla ilginç bir şekilde gergin bir kitle olduğu için çekindim ama umarım linçlenmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben DLC'ler ve ıvır zıvır yan görevlerle birlikte oyunu ortalama 50-55 saat civarında bitirmiştim. Zorluğu da basite alıp direkt ana göreve odaklanın ortalama 25-30 saat civarında bitirirsiniz muhtemelen.

Oyunu öğrenme süreci bu süreye dahil mi? Çünkü ben gelişim öğeleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum şu an örneğin.

Çok öğrenmenizi gerektiren şeyler yok. İksirlerle veya toplayıcılıkla vs. uğraşmanıza gerek yok yani. Ben 1 kez bile oturup iksir yapayım, sağdan soldan materyal toplayayım veya daha iyi ekipmanları arayıp bulayım vs. diye uğraşmadım. Direkt görevlere gittim, yetenekleri kılıç hasarı üzerine dağıttım ve normal zorlukta bitirdim. Sinematiklerin tamamına yakınını da izlediğimi belirteyim. Dediğim şekilde yaparsanız kısa sürede bitirir başka bir oyuna geçersiniz.

Çok öğrenmenizi gerektiren şeyler yok. İksirlerle veya toplayıcılıkla vs. uğraşmanıza gerek yok yani. Ben 1 kez bile oturup iksir yapayım, sağdan soldan materyal toplayayım veya daha iyi ekipmanları arayıp bulayım vs. diye uğraşmadım. Direkt görevlere gittim, yetenekleri kılıç hasarı üzerine dağıttım ve normal zorlukta bitirdim. Sinematiklerin tamamına yakınını da geçmediğimi belirteyim. Dediğim şekilde yaparsanız kısa sürede bitirir başka bir oyuna geçersiniz.
Peki şu an bulunduğum yerden itibaren gelişmem mümkün mü, yoksa oyuna yeniden mi başlamam gerekecek?

Peki şu an bulunduğum yerden itibaren gelişmem mümkün mü, yoksa oyuna yeniden mi başlamam gerekecek?

Bence yeniden başlamaya gerek yok, sıfırdan başlarsanız muhtemelen sıkılır silersiniz. Zorluğu basite alın dediğim gibi, biraz da zırhı ve silahı geliştirirseniz, daha iyi ekipman bulursanız karakter ayakta kalır, hızlıca görevleri yapar ilerlersiniz.

Bence yeniden başlamaya gerek yok, sıfırdan başlarsanız muhtemelen sıkılır silersiniz. Zorluğu basite alın dediğim gibi, biraz da zırhı ve silahı geliştirirseniz, daha iyi ekipman bulursanız karakter ayakta kalır, hızlıca görevleri yapar ilerlersiniz.
Ama bunları yapmam için önce şu cini öldürmem gerekecek, bu konuda öneriniz var mı? Bir de oyunun zorluğunu şu an değiştirebiliyor muyum?

Ama bunları yapmam için önce şu cini öldürmem gerekecek, bu konuda öneriniz var mı? Bir de oyunun zorluğunu şu an değiştirebiliyor muyum?

Ayarlardan değiştirirsiniz son kayıt noktasına dönerek. Tercih sizin ama hile kullanmanızı önermem direkt sıkılabilirsiniz. YouTube'da görevleri kolay yapmanın yollarını paylaşıyorlar, bir araştırın, eminim basit bir yöntemi vardır.