Alimen

Çalışkan
The Witcher 3'te Blood and Wine DLC'sini yapıyordum ve ilk başlarda şehre girdikten sonra bana bir çocuk bir mektup bıraktı. Mektup Yennefer'den gelmişti ama mektup "sevgili arkadaşım" diye başladı. Ana hikayede de Triss'i reddetmiştim ve ana hikayede yapabildiğim tüm ana görevleri yaptım, Skellige'ye gitme görevi hariç. Yani demem o ki, bu mektubun bana gelmesi, Yennefer ile bir romantizmin başlamayacağı anlamına mı geliyor? Eğer Skellige'ye gitmeden Blood and Wine DLC'sini bitirirsem Yennefer ile romantizm otomatik olarak başlamadan biter mi? Ya da ana hikayede neler değişir? Amacım tüm DLC'leri bitirip en son ana hikayeye odaklanmak ve ana hikaye bittikten sonra oyunu bırakmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skellige'da Son Dilek görevi var. Yennefer ile sevgili olmanı sağlayan görev. Onu yapmadığın için Yennefer ile sevgili değilsin. Durum nasıl etkilenir bilmiyorum açıkçası.
Oyunu bitirmeden DLC'ye başlaman, zaten hikaye açısından akışı bozar. BaW genişleme paketi, ana oyundan 3 yıl sonra geçiyor.

The Witcher 3'te Blood and Wine DLC'sini yapıyordum ve ilk başlarda şehre girdikten sonra bana bir çocuk bir mektup bıraktı. Mektup Yennefer'den gelmişti ama mektup "sevgili arkadaşım" diye başladı. Ana hikayede de Triss'i reddetmiştim ve ana hikayede yapabildiğim tüm ana görevleri yaptım, Skellige'ye gitme görevi hariç. Yani demem o ki, bu mektubun bana gelmesi, Yennefer ile bir romantizmin başlamayacağı anlamına mı geliyor? Eğer Skellige'ye gitmeden Blood and Wine DLC'sini bitirirsem Yennefer ile romantizm otomatik olarak başlamadan biter mi? Ya da ana hikayede neler değişir? Amacım tüm DLC'leri bitirip en son ana hikayeye odaklanmak ve ana hikaye bittikten sonra oyunu bırakmak.
Merhaba.Hafızam beni yanıltmıyorsa 'sevgili arkadaşım' demesinin sebebi kitaplarda ki bir olaya gönderme ondan Yennefer birçok kez Geralt'ı arkadaşım olarak referans gösterir. Ayrıca BaW'daki olaylar biraz karışık gelebilir ana hikayeyi bitirmeden yaparsanız mesela BaW'daki bir görevde direkt ana hikayenin sonundan bahseder eğer ana hikayeyi bitirmezsenizde bu durum değişmez belirteyim bunu ona göre oynayın. Ayrıca bende mektup 'sevgilim' diye başlamıştı fakat ben ana hikayeyi sonra HoS ek paketini ardından BaW'ı bitirdim.

Merhaba. Hafızam beni yanıltmıyorsa 'sevgili arkadaşım' demesinin sebebi kitaplarda ki bir olaya gönderme ondan Yennefer birçok kez Geralt'ı arkadaşım olarak referans gösterir. Ayrıca BaW'daki olaylar biraz karışık gelebilir ana hikayeyi bitirmeden yaparsanız mesela BaW'daki bir görevde direkt ana hikayenin sonundan bahseder eğer ana hikayeyi bitirmezsenizde bu durum değişmez belirteyim bunu ona göre oynayın. Ayrıca bende 'sevgilim' diye başlamıştı fakat ben ana hikayeyi sonra HoS ek paketini ardından BaW'ı bitirdim.
Yok, arkadaşım demesinin sebebi, Son Dilek görevini yapmaması. Triss veya Yennefer ile sevgili olunmazsa veya aynı anda sevgili olunursa, mektup Yen tarafından veriliyor ve arkadaşım başlığı ile başlıyor.
Triss ile sevgili olunursa, mektubu Triss; sevgilim olarak veriyor.
Yennefer ile olunursa, mektubu Yennefer; sevgilim olarak veriyor.

Son düzenleme:
Yok, arkadaşım demesinin sebebi, Son Dilek görevini yapmaması. Triss veya Yennefer ile sevgili olunmazsa veya aynı anda sevgili olunursa, mektup Yen tarafından veriliyor ve arkadaşım başlığı ile başlıyor.
Onu biliyorum ayrıca kitaplarda da bir olay üstüne Yennefer, Geralt'ı arkadaşım diye referans gösteriyor diye aklımda kalmış tabii detaylı hatırlamıyorum onuda belirteyim belki yanılıyor da olabilirim.

Onu biliyorum ayrıca kitaplarda da bir olay üstüne Yennefer, Geralt'ı arkadaşım diye referans gösteriyor diye aklımda kalmış tabii detaylı hatırlamıyorum onuda belirteyim belki yanılıyor da olabilirim.
Kitaplarda öyle. Oyunda da evet bazı yerlerde öyle. Mesela Lavrik'te. Ancak Son Dilek yapılmadığı, dolayısıyla Yennefer ve Geralt sevgili olmadığı için benim dediğim repliğe çıkıyor olay.
1741709552340.webp

1741709609470.webp

Bu attığım sevgili iken;
1741709636986.webp

Bu ise bahsedilen arkadaş mektubu;
1741709655017.webp

Kitaplarda öyle. Oyunda da evet bazı yerlerde öyle. Mesela Lavrik'te. Ancak Son Dilek yapılmadığı, dolayısıyla Yennefer ve Geralt sevgili olmadığı için benim dediğim repliğe çıkıyor olay.
Eki Görüntüle 131797
Eki Görüntüle 131798

Bu attığım sevgili iken;
Eki Görüntüle 131799

Bu ise bahsedilen arkadaş mektubu;
Eki Görüntüle 131801
Biliyorum dediğim gibi benim dediğim olay kitaplardaki durum ile alakalı oyunda arkadaşın dediği olayın sebebi farklı. Ayrıca nextgen'de Vizima'da bir mektup buluyoruz orada da Geralt için 'arkadaşım' diye bahsediyor Yennefer.

Biliyorum dediğim gibi benim dediğim olay kitaplardaki durum ile alakalı oyunda arkadaşın dediği olayın sebebi farklı. Ayrıca nextgen'de Vizima'da bir mektup buluyoruz orada da Geralt için 'arkadaşım' diye bahsediyor Yennefer.
Hocam mektuplarda öyle denmesinin sebebi, henüz Son Dilek görevinin yapılmaması işte. Bahsettiğiniz mektubu biliyorum zaten. Oyuna yeni eklenen setleri bulduğumuz sandığın içinde olması lazım. O kısım da Son Dilek görevinden önce.