Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. The Witcher 3'ü oynamayı hafiften düşünüyorum fakat oyun rol yapma oyunu olduğu için seçimler gerçekten büyük önem taşıyor. İngilizce seviyem aslında iyi sayılır fakat rol yapma oyunlarında doğru kararı verebilecek kadar iyi mi onu bilmiyorum. Yaklaşık C1 seviyesinde bir İngilizcem var. İngilizce makaleleri çok rahat okuyabiliyorum fakat hız konusunda yavaş olduğum için Witcher 3 konusunda bir tık şüpheliyim.

The Witcher 3'ün diyalogları ve seçimleri ağır İngilizce içeriyor mu?

Bu tur oyunlarda cok agir Ingilizce olmaz. C1 Advanced uc gömlek fazla gelir Witcher 3 icin. 👍

Hatirladigim en agir dil Planescape : Torment'te idi. Onda bile lise Ingilizcesi + sozluk ile halletmistim.

Aslında bir şey fark etmiyor, sadece kafama takılmıştı :D

Zaten CS2 gibi oyunlarda her türlü Türk olduğumuzu belli ediyoruz. O halde The Witcher 3'ü İngilizce olarak anlayamazsam direkt Türkçe ile devam ederim, sorun olmaz :)

Bir de şunu soracağım. The Witcher 3'ün sadece ana oyunu var Steam hesabımda. Ek DLC'leri yok. Ek DLC'ler olmadan da keyif alır mıyım? Eğer ek DLC'ler olmazsa olmaz ise o zaman GOG versiyonunu korsan olarak indirip oynarım.
C1 seviyesinde İngilizceye sahip birisinin böyle bir derdi olmaz.
Anlama konusunda kesinlikle çok iyiyim fakat hız konusunda ve konuşma konusunda epey yavaş kalıyorum. Atipik otizmli olduğum için İngilizce konuşurken cümleleri önceden kafamda hazırlamam gerekiyor, yoksa sürekli kekeliyorum.

Oyunda eski İngiliz edebiyatının sahip olduğu bazı kelimeler var. Onun dışında pek sorun yaşamazsın.

Türkçe dil desteği olan bir oyunda neden ingilizce oynamayı düşünürsün ki? Söylediğin neden zayen apayrı boş ve saçma da neyse. DLC'ler gayet kaliteli onları da oynayın kesinlikle.
DLC'ler yok ama bende :( Şimdi kalkıp da onlara 20 dolar veremem maalesef.