The Witcher IV Sinematik Trailer'ı yayınlandı!

Vaşak Okul olacak. Topluluk direktörü X üzerinde bunu doğruladı. Demek ki Ciri yeni bir okul kurmuş.

2. oyununu oynuyorum, bu biter ara veririm sonra 3'ü oynarım o biraz uzun sürer sanırım, bittiği vakit bu oyun çıkar umarım :d

Sonunda ya hevesle beklediğim yegane oyunlardan biri bu. Görüntüler çok hoşuma gitti içim kıpır kıpır oldu ya.

Vaşak Okul olacak. Topluluk direktörü X üzerinde bunu doğruladı. Demek ki Ciri yeni bir okul kurmuş.
Ciri değil de, Lambert ve Keira Metz kuruyor diye biliyorum.

2. oyununu oynuyorum, bu biter ara veririm sonra 3'ü oynarım o biraz uzun sürer sanırım, bittiği vakit bu oyun çıkar umarım :d
New Game Plussız Witcher 3'ün tadı çıkmaz ya.

Witcher'ın 3 oyununu da bitirmiş biri olarak çok sevindim ancak ue5 motoru çok optimizasyon sorunlu oyunlar çıkarıyor, oyun çıktığında muhtemelen minimum RTX 2080 super falan isteyecek o da en iyi ihtimal ile. 16 gb ram emir oldu zaten, işlemci de artı minimum i5 12x th falan olur herhalde, bu tarz oyunlar her çıktığında dönemin yüksek gereksinimlerini istiyor Witcher 3'te öyleydi.

Ben beğendim. Firmanın Geraltın hikayesinden devam etmesi de hoşuma gitti açıkçası. Ciri varsa Geraltta mutlaka vardır, olmak zorunda. Kendisi bile olmazsa kalıntıları her yerde olacaktır. Umarım Witcher 3'den daha fazla açık dünya görevleri olur ve Witcher 3'e ve karakterlerine göndermeler fazla olur.

Sanki son kısımda Ciri de bir Kasap olma yoluna girmiş ama tabi kimin kızı...

Ben Triss'ten başkasına bakmam.
Shani tek atar hocam.

Dövüştüğü yaratıktan da yola çıkarsak ve insanlardan mekanında Velen'de olduğunu anlıyoruz benim anlamadığım tek nokta Witcher 3'teki hangi sona göre hareket edecek oyun. Görünüşe göre Cirinin öldüğü sanıldığı ve Witcher olduğu sonu baz almış ama diğer 2 son? İmparotiriçe olup savaşları bitirip tahtı bırakıp tekrar mı Witcher oluyor ya da diğer sonda kendisini başka bir evrene ışınlayıp oradan mı geliyor? İlginç sorular birikti aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…