Eki Görüntüle 106829
Witcher 4'ün ilk sinematiği yayınlandı ve oyun hakkında ufak tefek bilgilerimiz oldu. Görünüşe göre CDPR sıfırdan Witcher yaratma fikrinden, ana karakterin Ciri olma fikrine yanaşmış. Sinematiği incelediğim kadarıyla, Ciri ot sınavından geçerek gerçekten Witcher olmuş.
Eki Görüntüle 106844Eki Görüntüle 106845İksirler onu öldürmüyor ve İşaretleri kullanabiliyor. Savaşın başında içtiği iksir sanırım Blizzard. Bi anda hızlandı çünkü. Öte yandan oynanışta baya bi yenilik görücez gibi. Aard'ı su ile birleştirerek elektrik verdi canavara. Quen kullandı zaten. Yaratığa sardığı zincirli şeyi Igni ile ateşe verdi. Yine sinematik başında Igni ile ateş yaktı.
Ama kendi gücünü kullandığını görmedim. Kullansa şurda kullanırdı. Witcher 3'de bu tarz kapanlardan güçlerini kullanarak kaçardı Ciri. Ya Witcherlıkta gücünü pekiştirmeye çalışıyor ya da bir şekilde güçlerini kaybetti ama buna %0.1 olasılık bile vermiyorum. Muhtemelen başka sinematiğe sakladılar.
Eki Görüntüle 106830Eki Görüntüle 106831
Sinematiğin başındaki sahnedeki madalyonu tanımıyorum. Kedi okuluna benzettim, normalde de Ciri, kedi madalyonu takıyordu zaten. Ama bu başta dedikleri Vaşak okulunun olabilir. Hikayeyi tam bilmiyoruz ne de olsa. Ben sırasıyla okulların madalyonlarını koyayım. Sırasıyla Kurt, Kedi, Griffin, Ayı, Engerek, Mantikor ve Witcher 4'te olması beklenen Vaşak.
Eki Görüntüle 106832Eki Görüntüle 106833Eki Görüntüle 106834Eki Görüntüle 106835Eki Görüntüle 106836Eki Görüntüle 106837Eki Görüntüle 106838
Sinematik mükemmeldi. Unreal Engine 5 ile geleceğini söyleyeyim. RedEngine terk edildi. Aşırı hypelandım. CDPR'ın şu ana kadar beni üzdüğünü hatırlamıyorum. Evet Cyberpunk dahil. Bu oyunda da üzeceğini sanmıyorum. Ben size diyeyim: HARİKA Bİ ŞEY GELİYO! Yine de şunu söyleyerek hevesinizi kaçırayım. Bu bir sinematik, oyun için görüntü değil. Oyunun grafikleri bunun kadar olmayacak.
Eki Görüntüle 106843