Thermal Grizzly PhaseSheet (PTM) - Lenovo LOQ 15IRH8 - Test sonuçları

Hocam performansta düşüş olursa ve değiştirmen gerekirse bir de biraz kısa şekilde denersin kafana takma. Zaten şu an performansın gayet iyi ve biraz dışarıda kalırsa da sıvı metal gibi cihaza zarar verecek değil ya bence şu anki hali güzel ileri ki süreçlerde takip edersin ona göre reaksiyon alırsın.

Bence de hocam, değiştirmeyi düşünemem çünkü benim ekonomime göre pahalı bir ürün.

Haftaya RX 6700 ekran kartında deneyeceğim. Overclock modunda delta sıcaklığı (hotspot-ana sıcaklık arasındaki farktan bahsediyorum) 30-32 dereceleri görüyordum, 3 yıllık kart. Nasıl tepki verecek acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle yanlış uygulama aksine 1mm kısa kesmeniz lazım. 3 farklı laptopta deneyimlemiş biri olarak.
Tam çipi kaplayacak şekilde kesmesi yeterli hocam.

Ben hem laptop hem de ekran kartımda kullandım. İkisinde de güzel sonuç verdi. Öneririm kesinlikle.

Tam çipi kaplayacak şekilde kesmesi yeterli hocam.

Ben hem laptop hem de ekran kartımda kullandım. İkisinde de güzel sonuç verdi. Öneririm kesinlikle.
Hocam hotspot sıcaklığınızı düzeltti mi? Benim delta sıcaklığı eski bir kart olduğu için yüksek. Termal macun yenileyince düzeliyor sonra tekrar aynı oluyordu.

Düzeltiyor hocam.
Hocam bu akşam deneyeceğim.

Düzeltiyor hocam.
RX6700 hocam ekran kartı. Overclock da iken hotspot delta sıcaklığı çok fazla oluyor. Umarım düzeltir.

Düzeltiyor hocam.
Hocam kart overclock modunda iken 182 watt çekiyordu, delta sıcaklığı 33-34 lere çıkıyordu. Şu anda 26-27 ti geçmedi bence gayet temiz sonuç. VRAM pedlerim falan eski olmasına rağmen çok iyi sonuç. Kartta oyunlarda daha 63-65 dereceleri geçemedim. Fan çok çalışmıyor bile.

Son düzenleme:
@ahlatgem, hayırlı olsun hocam mis gibi. Aynısı benim kartta oyunda 50-60’ları geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…