Kasam DK431 Molex var. Thermalright fan seti aldım fakat RGB özelliğini kullanamıyorum. Kontrolcü lazım. Kontrolcü piyasasını hiç bilmiyorum o yüzden belirli bir bütçe yok. Ucuz yollu bir şey olması lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı özelliklerini incele, 641,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha ucuza ne bulunabilir inan bilmiyorum.![]()
ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı özelliklerini incele, 641,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış ifade etmişim. Aradığım şey bu değil ARGB çoklayıcı.
Nevermore
Yetkin
Bu fan çoklayıcı, kontrolcü değil.Daha ucuza ne bulunabilir inan bilmiyorum.![]()
En ucuz ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling HA-02 8 Port Fan Çoklayıcı özelliklerini incele, 641,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ucuz yollular genelde kumandalı oluyor.Kasam DK431 Molex var. Thermalright fan seti aldım fakat RGB özelliğini kullanamıyorum. Kontrolcü lazım. Kontrolcü piyasasını hiç bilmiyorum o yüzden belirli bir bütçe yok. Ucuz yollu bir şey olması lazım.
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...
Son düzenleme: