Çok teşekkür ederim. AK400'de işimi görüyordu ama fiyatlar eminim ki zamlanır yavaş yavaş dedim, alayım kaslı bir şey dursun dedim. Belleklerin üstünü kapattı ama yapacak bir şey yok.
Tayvan. Çok ünlü, bilindik bir marka. Ürettiği soğutma sistemleri hem Noctua'dan daha ucuz hem de yer yer daha iyi. Üst seviye soğutmalarında kullanılan fanlar da CFM ve RPM-ses dengesinde de Noctua'ya kafa tutuyor.
Hocam ben DeepCool markasının ürünlerini seviyordum, AK620 falan alırım diye düşünüyordum ama Thermalright'ın ürünlerini görünce bir şok oldum. Adamlar 1.800 TL'ye Noctua seviyesinde ürünler yapıyor. İ9-12900K'yı oyunlarda 150W civarında çekerken 70 derece altında tutuyor.
Ben kasamın önüne 3 tane Thermalright ARGB PWM fan taktım, stok kasa fanlarıma göre epey iyiler. F/P olarak 3'lü paketleri alınabilir. Bir de bu soğutucuyla gelen ARGB olmayan versiyonları var, onu kaldırdım kenara.
Ben kasamın önüne 3 tane Thermalright ARGB PWM fan taktım, stok kasa fanlarıma göre epey iyiler. F/P olarak 3'lü paketleri alınabilir. Bir de bu soğutucuyla gelen ARGB olmayan versiyonları var, onu kaldırdım kenara.
Sendeki 3600 bam başka bir şey
300 RPM de FS 22 oynarken 60 dereceyi çok nadir geçiyor 2600X (4 GHz) bir de RX 590 78 küsur derecelerde onun sıcağıda vuruyor bir yandan. Peerless asssassin 140 white içinden çıkan fanlar, TF7 macun.