Çok teşekkür ederim. AK400'de işimi görüyordu ama fiyatlar eminim ki zamlanır yavaş yavaş dedim, alayım kaslı bir şey dursun dedim. Belleklerin üstünü kapattı ama yapacak bir şey yok.

Bende de peerless assasin 120 var tek pişmanlığım RGB versiyonu almamış olmam yakında RGB fan siparişi verip değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu markanın son zamanlar adını çok duymaya başladım. Kaliteli midir ve hangi ülkenim malı?

Tayvan. Çok ünlü, bilindik bir marka. Ürettiği soğutma sistemleri hem Noctua'dan daha ucuz hem de yer yer daha iyi. Üst seviye soğutmalarında kullanılan fanlar da CFM ve RPM-ses dengesinde de Noctua'ya kafa tutuyor.

Uygun fiyatta güzel işler çıkartıyor sorun yaşatmaz.

Hocam ben DeepCool markasının ürünlerini seviyordum, AK620 falan alırım diye düşünüyordum ama Thermalright'ın ürünlerini görünce bir şok oldum. Adamlar 1.800 TL'ye Noctua seviyesinde ürünler yapıyor. İ9-12900K'yı oyunlarda 150W civarında çekerken 70 derece altında tutuyor.

Son düzenleme:
Öğrendiğim iyi oldu fanları ucuzdu PWM onları tercih edeceğim herhalde. 😁

Ben kasamın önüne 3 tane Thermalright ARGB PWM fan taktım, stok kasa fanlarıma göre epey iyiler. F/P olarak 3'lü paketleri alınabilir. Bir de bu soğutucuyla gelen ARGB olmayan versiyonları var, onu kaldırdım kenara.

3. A15 fanı takıp 1 santigrat derece düşürme fikri çık kafamdan. :D
20250122_192216.webp