Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Aynilarindan benim kasaya 5 tane kasadaki stoklar harici takmıştım egzos fan teklemeye bi aydır diğerlerinde Bi sıkıntı yok.Ses konusunda P12-14'lerle kapışacak fan az, kendi fiyatında direkt yok. Belki AB120R olabilir diyeceğim o da aşırı sessiz bir fan değil devirlendiğinde. Phanteks T30 ve NF-A12 gibi fanlar da zaten deli para.
Evet. Şu anda AB120r ve P12/14'ler fiyat olarak en iyi fanlardan hocam, kendi fiyatlarındaki alternatifleri iyi değil onlar kadar. Ses konusunda zaten direkt alternatifsiz, en yakını 1.500 lira.
O soğutma farkının geçerli olabilmesi için fanların performansını kullanman lazım, namı diğer birini 3000 birini 3300 RPM basacaksın. Düz P12 0.3 sone, P12 Max ise 0.6 sone. Aralarındaki seviye farkını söylememe gerek yok diye düşünüyorum. P12 Pro'ya sone değerini bile yazmıyorlar, incelemelerde 60 desibeli aşıyor çünkü. Desibel olarak P12 ise 20 civarında maksimumda.
Hocam siz başka bir fikir belirtilince neden bu kadar alındınız anlamıyorum. Ben P12 ile karsilastirarak bir yorum yapmadim zaten. Phantom Spirit'in yaninda gelen dandik fanlara nazaran bir yorum yaptim. P12 Max ve Pro bu dandik fanlardan cok daha sessizlerdir. Ayrica duz P12'den sogutma performansi anlaminda da farklari olur. Ha bana kalsa ben zaten bunlarin hicbirini almam. Lian Li P28'ler dusuyor 2k'ya İncehesap'ta. Gider onu alirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
P12 max ve Pro bu dandik fanlardan cok daha sessizlerdir.
Ama değiller işte. Neden kabul etmek istemiyorsun ki? Max ve Pro'nun sessiz olmak gibi amacı yok kaba kuvvet soğutmak için var onlar.
Normal P12 alın geçin hocam.
Arkadaşlar kullandığım Thermalright Phantom Spirit 120 SE fanlarından memnun değilim zira önceki soğutmamda 1800 RPM ile aldığım sesten, bu fanlarda 1300 RPM'den fazla ses alıyorum ve gözüme Arctic'in bu fanlarını kestirdim. Sizce daha makul ve F/P fan bulunabilir mi?
Eki Görüntüle 196023
Almayı düşündüğüm fan bu: Arctic P12 Pwm Pst A Rgb 120Mm 0 2200 Rpm 0Db
Bir önceki soğutmanız neydi?
Hiç cevap vermeyeceğim. Ben bu konudaki sabır limitimi doldurdum. P12 Max ve Pro ürünlerini hiç önermemişim gibi davranın lütfen. Lian Li P28 2k'ya düşüyor İncehesap'ta 3'lü paketi. Ben sadece o ürünü öneriyorum fiyat performans anlamında. İyi forumlar.Ama değiller işte. Neden kabul etmek istemiyorsun ki? Max ve Pro'nun sessiz olmak gibi amacı yok kaba kuvvet soğutmak için var onlar.
Normal P12 alın geçin hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
AceTeq
Üstün
Arctic Freezer e-Sports Duo, değiştirme sebebim performanstan ziyade görsellik içindi, Duo'yu 1K'ya sattım, ₺589 farkla almış bulundum, ancak TPS'yi sipariş verdiğim site RGB'siz modeli göndermişti. O yüzden de içimde ukte kaldı. Fanlarda berbat olunca bahanesi oldu.
Haluk Albayrak
Yetkin
P12 Pro kullanıyorum sıvı soğutmamda ve sessizler memnunum. Tabii fan ayarı yapman lazım o ayrı.
Arctic Freezer e-Sports Duo, değiştirme sebebim performanstan ziyade görsellik içindi, Duo'yu 1K'ya sattım, ₺589 farkla almış bulundum, ancak TPS'yi sipariş verdiğim site RGB'siz modeli göndermişti. O yüzden de içimde ukte kaldı. Fanlarda berbat olunca bahanesi oldu.![]()
Bunu daha önce farklı konularda inceledik, Phantom'un fanları Noctua D15 fanlarından sadece 1 dB fazla ses yapıyor, Phantom fanları ile ilgili ilk defa şikayet duydum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-