Technopat üzerinden açtığım konuda tüm sistemimi belirtmiştim. En ince detayına kadar. Bana önerilen hava soğutma ise kasama sığmadı. Kusursuz şekilde geri paketledim. İade alırlar mı? Alırsalar nasıl yapacağım? Bahsettiğim konu...
Arkadaşlar soğutucum ARGB modelli fakat şu anki kullandığım (MSI B450 Tomahawk max) anakartımda ARGB olarak kullanamıyorum, yani portları desteklemiyor. Ayrıca 3 gün önce 5700X3D işlemci aldım, bu işlemci zen3 mimariye sahip fakat şu an kullandığım anakart ise maksimum zen2 mimari destekliyormuş. İlginç bir şekilde bilgisayarım çalışıyor. Bu yüzden AM4 ve ARGB destekli ATX anakart arıyorum. Kendim bir model buldum sizce bu alınır mı?
Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.
Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.
Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?
Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?