Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB için anakart önerisi

soğutucumun argb fanlarını destekliyor mu?

Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?

Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?

Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.

Pardon görmedim.

Evet, JRAINBOW olarak geçiyor sizin anakartta ve pinleri mevcut aynı bölgede.

Eki Görüntüle 75197

Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?

Hepsinde Jrainbow isminde olmaz. Açıklamasında adressable rgb yazan soketleri uyumlu olur.

Aynı soğutucu bende var. Tek soket yeterli oluyor. İki fanı tekliyoruz zaten ikisinin ucu bir noktada birleşiyor. Tek soket yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…