soğutucumun argb fanlarını destekliyor mu?Başlığı dikkatli okursan soğutucuya uygun anakart istiyor. M serisi bir anakart ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.
Gaming Gen TR iade yapar mı?
Technopat üzerinden açtığım konuda tüm sistemimi belirtmiştim. En ince detayına kadar. Bana önerilen hava soğutma ise kasama sığmadı. Kusursuz şekilde geri paketledim. İade alırlar mı? Alırsalar nasıl yapacağım? Bahsettiğim konu...www.technopat.net
Şu modele bakabilirsin.
![]()
GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Evet, sağ üst köşede D_LED pinleri mevcut.
ARGB soketi yoksa da bu soğutucu çalışır bu arada. Hatırlatmak istedim.
Peki benim attığım msi anakartta argb çalışır mı?Evet, sağ üst köşede D_LED pinleri mevcut.
Eki Görüntüle 75193
Eki Görüntüle 75194
ARGB soketi yoksa da bu soğutucu çalışır bu arada. Hatırlatmak istedim.
Arkadaşlar soğutucum ARGB modelli fakat şu anki kullandığım (MSI B450 Tomahawk max) anakartımda ARGB olarak kullanamıyorum, yani portları desteklemiyor. Ayrıca 3 gün önce 5700X3D işlemci aldım, bu işlemci zen3 mimariye sahip fakat şu an kullandığım anakart ise maksimum zen2 mimari destekliyormuş. İlginç bir şekilde bilgisayarım çalışıyor. Bu yüzden AM4 ve ARGB destekli ATX anakart arıyorum. Kendim bir model buldum sizce bu alınır mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6XT5RH?m=A15SSGM7N6CCA&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?
Evet, JRAINBOW olarak geçiyor sizin anakartta ve pinleri mevcut aynı bölgede.
Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?
Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.
Pardon görmedim.Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.
Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?
Hepsinde Jrainbow isminde olmaz. Açıklamasında adressable rgb yazan soketleri uyumlu olur.Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?
Aynı soğutucu bende var. Tek soket yeterli oluyor. İki fanı tekliyoruz zaten ikisinin ucu bir noktada birleşiyor. Tek soket yeterli olur.
Yeni konular
-
Hitman World of Assassination ve Mafia 2 Classic oyundan atıyor
- Greens1903
-
-
-
-