Başlığı dikkatli okursan soğutucuya uygun anakart istiyor. M serisi bir anakart ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.

Şu modele bakabilirsin.

soğutucumun argb fanlarını destekliyor mu?

soğutucumun argb fanlarını destekliyor mu?
Evet, sağ üst köşede D_LED pinleri mevcut.

1723894118702.webp

1723894132717.webp

ARGB soketi yoksa da bu soğutucu çalışır bu arada. Hatırlatmak istedim.

Arkadaşlar soğutucum ARGB modelli fakat şu anki kullandığım (MSI B450 Tomahawk max) anakartımda ARGB olarak kullanamıyorum, yani portları desteklemiyor. Ayrıca 3 gün önce 5700X3D işlemci aldım, bu işlemci zen3 mimariye sahip fakat şu an kullandığım anakart ise maksimum zen2 mimari destekliyormuş. İlginç bir şekilde bilgisayarım çalışıyor. Bu yüzden AM4 ve ARGB destekli ATX anakart arıyorum. Kendim bir model buldum sizce bu alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6XT5RH?m=A15SSGM7N6CCA&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?

Anakartınız AM4 destekli zaten. Tomahawk anakartınız var zaten güzel bir anakart. ARGB için anakart değiştirmeye ne gerek var?

Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.

Hocam dedim ya okumuyorsunuz galiba. Babamda kendine bilgisayar alacak masaüstü fakat sıfırdan almak istese veya toplamak istese daha pahalıya geliyor. Elinde kasası ve depolama birimleri var sadece RAM alması gerekiyor. Bana anakart alıp kullandığım anakartı ve eski işlemcimi ona devredeceğim.
Pardon görmedim.

Evet, JRAINBOW olarak geçiyor sizin anakartta ve pinleri mevcut aynı bölgede.

Eki Görüntüle 75197

Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?

Teşekkür ederim. Fakat burada tek port var benim soğutucum çift kule yani iki fanı var burada tek port var yani bir fanın ledleri çalışırken diğerinin çalışmayacak mı? Ayrıca bir anakartın ARGB (düz RGB değil) destekleyip desteklemediğini anlamak için JRAINBOW olmasımı gerekiyor?
Hepsinde Jrainbow isminde olmaz. Açıklamasında adressable rgb yazan soketleri uyumlu olur.

Aynı soğutucu bende var. Tek soket yeterli oluyor. İki fanı tekliyoruz zaten ikisinin ucu bir noktada birleşiyor. Tek soket yeterli olur.