Kasam yeterince büyük mü? Phantom spirit sığar mı yani? Ve montaj yapmasını bilmiyorum? İşlemcim pinli zarar verebilirim. Yakınlarımdan anlayan birisi yok, bilgisayarcılar ise çok uzakta ve kasam çok ağır.
Kasam yeterince büyük mü? Phantom spirit sığar mı yani? Ve montaj yapmasını bilmiyorum? İşlemcim pinli zarar verebilirim. Yakınlarımdan anlayan birisi yok, bilgisayarcılar ise çok uzakta ve kasam çok ağır.
Sığıp sığmama konusuna gelirsek kasanın özelliklerine göre cama temas edicek şekilde sığıyor. Sıfır şekilde. Kasa 180mm ye kadar destekleyor görünüyor.
Sığıp sığmama konusuna gelirsek kasanın özelliklerine göre cama temas edicek şekilde sığıyor. Sıfır şekilde. Kasa 180mm ye kadar destekleyor görünüyor.
Montaj işlemini YouTube'da paylaşılan videolardan yardım alarak yapacağım. Sığması konusunda da forumdaki üyeler güvendim artık, pek anlamadığım için buradaki her yorum çok kıymetli. Akşama sipariş geçeceğim, haftaya gelir gibi tahmin ediyorum. Vatan satmıyormuş ama mediamark gibi yerleri dolaşacağım.
Şimdi saçma gözükecek fakat anlamadığım için sormak istiyorum, yukarı kaydırıyoruz dediğiniz yerde ölçerek yapmam gereken bir işlem mi var yoksa zaten kendisi yerin oturacak mı?
@20424, Ek olarak bir sorum olacak, soğutucuyu başarılı bir şekilde taktıktan sonra yapmam gereken ayar vs. var mı? Yoksa direkt kullanıma geçebilir miyim?
Aynı anda aynı soğuyucu ile ilgili 2 konuya yazıyorum, bazı mesajlar karıştı.
Montaj sonrası fanları takınca sağdaki fan RAM'lere denk gelecek, biraz yukarsa kalacak, kasanız 161 mm soğutucu yüksekliği destekliyorsa problem çıkmaz.
@Marix, Ek olarak bir sorum olacak, soğutucuyu başarılı bir şekilde taktıktan sonra yapmam gereken ayar vs. var mı? Yoksa direkt kullanıma geçebilir miyim?
Aynı anda aynı soğuyucu ile ilgili 2 konuya yazıyorum, bazı mesajlar karıştı.
Montaj sonrası fanları takınca sağdaki fan RAM'lere denk gelecek, biraz yukarsa kalacak, kasanız 161 mm soğutucu yüksekliği destekliyorsa problem çıkmaz.