Sotesinde 180mm yazıyor. Enermax 160 gösteriyor ancak alınabilirse Phantom alınmalı.
(Bu kadar devasa olmasını beklemiyordim)

Kasam yeterince büyük mü? Phantom spirit sığar mı yani? Ve montaj yapmasını bilmiyorum? İşlemcim pinli zarar verebilirim. Yakınlarımdan anlayan birisi yok, bilgisayarcılar ise çok uzakta ve kasam çok ağır.

Kasam yeterince büyük mü? Phantom spirit sığar mı yani? Ve montaj yapmasını bilmiyorum? İşlemcim pinli zarar verebilirim. Yakınlarımdan anlayan birisi yok, bilgisayarcılar ise çok uzakta ve kasam çok ağır.
Montaj için pek yorum yapmayacağım.

Sığıp sığmama konusuna gelirsek kasanın özelliklerine göre cama temas edicek şekilde sığıyor. Sıfır şekilde. Kasa 180mm ye kadar destekleyor görünüyor.

Anakartın M.2 slotu üst taraftaymış problem olmaz, kurtarır.

Montaj işlemini YouTube'da paylaşılan videolardan yardım alarak yapacağım. Sığması konusunda da forumdaki üyeler güvendim artık, pek anlamadığım için buradaki her yorum çok kıymetli. Akşama sipariş geçeceğim, haftaya gelir gibi tahmin ediyorum. Vatan satmıyormuş ama mediamark gibi yerleri dolaşacağım.

Montajı çok basit bir soğutucu, soğutucu 154 mm, sağdaki fan RAM'a denk geldiği için 6 mm kadar yukarı kaydırıyoruz, 160 mm oluyor.
Şimdi saçma gözükecek fakat anlamadığım için sormak istiyorum, yukarı kaydırıyoruz dediğiniz yerde ölçerek yapmam gereken bir işlem mi var yoksa zaten kendisi yerin oturacak mı?

@20424, Ek olarak bir sorum olacak, soğutucuyu başarılı bir şekilde taktıktan sonra yapmam gereken ayar vs. var mı? Yoksa direkt kullanıma geçebilir miyim?

Aynı anda aynı soğuyucu ile ilgili 2 konuya yazıyorum, bazı mesajlar karıştı.

Montaj sonrası fanları takınca sağdaki fan RAM'lere denk gelecek, biraz yukarsa kalacak, kasanız 161 mm soğutucu yüksekliği destekliyorsa problem çıkmaz.

@cleanris

@Marix, Ek olarak bir sorum olacak, soğutucuyu başarılı bir şekilde taktıktan sonra yapmam gereken ayar vs. var mı? Yoksa direkt kullanıma geçebilir miyim?

BIOS'tan fan eğrisi ayarı yaparsınız, sessiz çalışması için.

Aynı anda aynı soğuyucu ile ilgili 2 konuya yazıyorum, bazı mesajlar karıştı.

Montaj sonrası fanları takınca sağdaki fan RAM'lere denk gelecek, biraz yukarsa kalacak, kasanız 161 mm soğutucu yüksekliği destekliyorsa problem çıkmaz.

@cleanris

BIOS'tan fan eğrisi ayarı yaparsınız, sessiz çalışması için.
Bios ayarlarını youtube dan yardım alarak yapabilirim, teşekkür ederim. Boyut konusunda sorun yaşamam umarım.