Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Önerilen soğutucu sizce güzel mi? Sistemime göre siz hangi soğutucuyu önerirsiniz?
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: RTX 2060.
Güncel soğutucum (muhtemelen arızalı): Xigmatek Aurora 240.
Evet güzel bir soğutucu. 2024'ün sonundan beri ( hatırlayabildiğim o belki de daha eski) kullanıyorum 5600 ile. Kışın daha rahattı ama yazın da MX 4 ile kullanılınca 60 dereceye zar zor çıkıyor. Genelde 45-55 arasında dolaşıyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Evet, cok guzel bir soğutucu. Modifiyeli PA140 kullanıyorum, cok memnunum.
Önerilen soğutucu sizce güzel mi? Sistemime göre siz hangi soğutucuyu önerirsiniz?
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
- Ekran Kartı: RTX 2060
- Güncel soğutucum (muhtemelen arızalı): XIGMATEK AURORA 240
5600 için gereksiz olacak kadar iyidir.
Hocam gayet güzel ve kaliteli bir soğutma sizin işlemciyi fazlasıyla serin tutar.Önerilen soğutucu sizce güzel mi? Sistemime göre siz hangi soğutucuyu önerirsiniz?
- İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
- Ekran Kartı: RTX 2060
- Güncel soğutucum (muhtemelen arızalı): XIGMATEK AURORA 240
https://www.hepsiburada.com/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf4-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006EZYSV?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail
Bu ürünede bakabilirsiniz. Eğer ilerde upgrade düşünüyorsanız Phantom Spirit 120 SE işinize daha çok yarar.
cleanris
Uzman
Hocam gayet güzek ve kakiteli bir soğutma sizin işlemciyi fazlasıyla serin tutar.
https://www.hepsiburada.com/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf4-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006EZYSV?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail
Bu ürünede bakabilirsiniz. Eğer ileride upgrade düşünüyorsanız Phantom spirit 120 SE işinize daha çok yarar.
Kasamı zamanla yükseltiyorum, işlemci ve RAM'lerden başladım fakat ısınma sorunu büyük ölçüde arttı. Önerilen soğutucuyu akşam vatanbilgisayara soracağım.
Hpcam Vatan'da Thermalright ürünleri yok. Thermaltake ürünleri var ayrıca bir tanıdığınız yoksa size muhtemelen ürünü kötüleyip kendi ürünlerini satmaya çalışacaklardır. Genelde böyle oluyor yinede şansınızı deneyebilirsiniz.Kasamı zamanla yükseltiyorum, işlemci ve RAM'lerden başladım fakat ısınma sorunu büyük ölçüde arttı. Önerilen soğutucuyu akşam vatanbilgisayara soracağım.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Piyasanın uzun zamandır en F/P soğutucusu. Hatta o kadar F/P ki bazı omurgasızlar Thermalright öven herkesi paralı köpek ilan etti.
5600 için overkil performansı olmasını geçtim kasa izin verirse 12900K'yı bile bir yere kadar iyi dizginliyor.
Yakın fiyata Gaming.Gen.TR de Enermax T50 var. Kasaya sığarsa onu öneririm.
5600 için overkil performansı olmasını geçtim kasa izin verirse 12900K'yı bile bir yere kadar iyi dizginliyor.
cleanris
Uzman
Kullandığım kasam bu, sığabilecek bir durumdaysa ona da bakabillirim.Piyasanın uzun zamandır en F/P soğutucusu. Hatta o kadar F/P ki bazı omurgasızlar Thermalright öven herkesi paralı köpek ilan etti.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Sitesinde 180mm yazıyor. Enermax 160 gösteriyor ancak alınabilirse Phantom alınmalı.
(Bu kadar devasa olmasını beklemiyordum)
[Sitesine yi sotesine diye çeviren telefon klavyesi... Seni de seviyorum)
(Bu kadar devasa olmasını beklemiyordum)
[Sitesine yi sotesine diye çeviren telefon klavyesi... Seni de seviyorum)
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide