Mesh

Uzman
Victus 16 için Thermalright Heilos aldım fakat GPU'ya yetmeyebilir, GPU için TF7 alınır mı? Yerine MX6 alsam daha mı iyi olur? Lütfen sadece ikisi hakkında yorum yapın başka önermeyin.

(Eğer Heilos yetse bile macunu başka laptopta kullanırım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus 16 için Thermalright Heilos aldım fakat GPU'ya yetmeyebilir, GPU için TF7 alınır mı? Yerine MX6 alsam daha mı iyi olur? Lütfen sadece ikisi hakkında yorum yapın başka önermeyin.

Hocam ikiside var elimde, tf7 cok kuru ve surmesi cok zor. MX6 al gec.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptoplar için MX-6 veya MX-4 gibi akışkan macunlar önermiyorum. TF7 gibi kalın kıvamlı macunları spatula ile güzelce zar kıvamında uygulamak pump out olmaması için önemli laptoplarda.

Hocam ikiside var elimde, tf7 cok kuru ve surmesi cok zor. MX6 al gec.
Aynı yorumu çok fazla kez gördüğüm için arada kalmıştım teşekkürler cevabınız için.
MX4 ve MX6 direkt çip üstüne sürülecek macunlar değil, pump-out yapıyor. TF7 alması daha mantıklı olur, kıvamı daha iyi. Sürme zorluğu açısından değil, kalıcılık açısından.
Laptoplar için MX-6 veya MX-4 gibi akışkan macunlar önermiyorum. TF7 gibi kalın kıvamlı macunları spatula ile güzelce zar kıvamında uygulamak pump out olmaması için önemli laptoplarda.
Tamamdır TF7 alıyorum o zaman, teşekkür ederim.

GPU çipinin CPU çipinden farkı yok ki, birine pad uygulayacaksınız diğerine macun, TF7'nin pumpout ihtimali var, o zamanda heilos kullanmanın bir anlamı kalmayacak.

GPU çipinin CPU çipinden farkı yok ki, birine pad uygulayacaksınız diğerine macun, TF7'nin pumpout ihtimali var, o zamanda heilos kullanmanın bir anlamı kalmayacak.

Hocam başka bir forumda kullanan arkadaş GPU'da çok fazla etkili olmadığını yazmış biraz da o yüzden macun aldım. Eğer kesin fark olmaz diyorsanız macunu iptal edip bir tane daha Heilos alayım.

GPU ile CPU çipi arasında yüzey olarak bir fark yok, ısıları değişken olabilir sadece, pumpout yapmamasını sağlamak daha faydalı olur, termal macunlu GPU 1 ay sonra 100 derece olursa can sıkar.

Taze konu, göz atın.

GPU ile CPU çipi arasında yüzey olarak bir fark yok, ısıları değişken olabilir sadece, pumpout yapmamasını sağlamak daha faydalı olur, termal macunlu GPU 1 ay sonra 100 derece olursa can sıkar.

Taze konu, göz atın.

Tamamdır hocam o zaman siparişi iptal edeyim sabah Heilos geldiği zaman bakarım yetecek gibiyse onu kullanırım ikisine de, küçük gelirse bekletirim ürünü bir tane daha alınca ikisine de uygularım.