GhostOps

Becerikli
Arkadaşlar sonunda kazandım.
Tüketici Hakem Heyeti ayıpsız misli ile değişim kararı verdi. Eğer 14 gün içinde itiraz etmezlerse misli ürünü vermek zorundalar.
Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum, servis süreci, savunmalar vs. derken bayağı sabır işi oldu ama beklediğime değdi. Süreçte geri adım atmadım, tüm belgeleri ekledim, haklı olduğum için de sonuç böyle çıktı.
Darısı hakkını arayan herkesin başına.
Gerçekten sabreden kazanıyor.

3 Ay sonra gelen hak gelmez olsun kardeşim ya yine de adına sevindim, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreç için bizi bilgilendirir misin? Neler olacak merak ettim. Bazı firmalar aleyhlerine sonuç gelse bile THH işini uzatma taktiğini falan bulmuş diyorlar. Ondan dolayı merak ettim.

3 ay sonra gelen hak gelmez olsun kardeşim ya yine de adına sevindim, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreç için bizi bilgilendirir misin? Neler olacak merak ettim. Bazı firmalar aleyhlerine sonuç gelse bile THH işini uzatma taktiğini falan bulmuş diyorlar. Ondan dolayı merak ettim.

Süreci tabii ki bilgilendiririm. İtiraz etmemelerini umuyorum. Üç ay bekledim; eğer itiraz ederlerse avukat tutup ben de sürece itiraz ederim. Zaten servisin açık beyanları var, elim güçlü. İsteseler bile ancak zaman kaybettirmek için yaparlar.

Ben ekran kartı için 1 yıl bekledim, 4070 TI SUPER yokmuş yerine RTX 5070 yolladılar. Elimi bile sürmedim. Hepsiburada BetaPlus satıcısı ile bu işi çözemezse mahkemelik olacağım. Hakem heyeti kararını bile takmıyorlar. Konu dışı ama Galax ekran kartı almamanızı tavsiye ederim. Beta Plus ile muhattapsınız ve adamlar telefonları bile açmıyor. Allah'tan araya Hepsiburada giriyor da 3-4 gün gecikmeli dönüş alıyorum Hepsiburada aracılığı ile.

Belirlediğim kara listemde şimdilik iki firma var: Galax ve Asus. İkisinin de Türkiye servisi çok sorunlu. Yüz yüze olsa yapamayacakları muameleyi kurumsal ayağına yapıyorlar. O derecede arsız ve umarsızlar.