GhostOps
Becerikli
Arkadaşlar sonunda kazandım.
Tüketici Hakem Heyeti ayıpsız misli ile değişim kararı verdi. Eğer 14 gün içinde itiraz etmezlerse misli ürünü vermek zorundalar.
Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum, servis süreci, savunmalar vs. derken bayağı sabır işi oldu ama beklediğime değdi. Süreçte geri adım atmadım, tüm belgeleri ekledim, haklı olduğum için de sonuç böyle çıktı.
Darısı hakkını arayan herkesin başına.
Gerçekten sabreden kazanıyor.
Tüketici Hakem Heyeti ayıpsız misli ile değişim kararı verdi. Eğer 14 gün içinde itiraz etmezlerse misli ürünü vermek zorundalar.
Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum, servis süreci, savunmalar vs. derken bayağı sabır işi oldu ama beklediğime değdi. Süreçte geri adım atmadım, tüm belgeleri ekledim, haklı olduğum için de sonuç böyle çıktı.
Darısı hakkını arayan herkesin başına.
Gerçekten sabreden kazanıyor.
14.11.2024 tarihinde İncehesap üzerinden satın aldığım ASUS ROG STRIX LC III 360 sıvı soğutucu, yaklaşık 1 yıl sonra ciddi pompa arızası ve sıvı sızıntısı yaşadı.
İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, 90°c'yi geçiyor ve sistem kendini kapatıyordu. Ürünü yetkili servis olan penta teknolojiye gönderdim. Servisin düzenlediği resmî doa / ayıplı ürün raporunda:
Bu rapor...
İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, 90°c'yi geçiyor ve sistem kendini kapatıyordu. Ürünü yetkili servis olan penta teknolojiye gönderdim. Servisin düzenlediği resmî doa / ayıplı ürün raporunda:
- Ürünün arızalı olduğu,
- Kullanıcı hatası olmadığı,
- Aynı model stoklarda yoksa tüketicinin misli ürün talep hakkı olduğu,
- Ürünün değişim/iade için uygun olduğu.
Bu rapor...
- GhostOps
- 360 asus asus rog ayıplı rog sıvı soğutucu
- Forum: Tüketici Hakları