Mehmet bey

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar

Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce en mantıklısı hangisi çoğunlukla ETS 2 oynayacağım. Tabi başka oyunlar da oynayacağım.

Bir de vitesi şimdilik almayıp daha sonra istersem alıp kullanabilirim miyim? (Aşağıdaki modeller için)
Eğer başka öneriniz varsa nedeni ile yazabilir misiniz lütfen?

Thrustmaster T300RS GT

IMG_3415.webp

THRUSTMASTER T598 Direct Axial Drive
IMG_3416.webp

MOZA R5 Bundle
IMG_3417.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar

Direksiyon seti almayı düşünüyorum. Sizce en mantıklısı hangisi çoğunlukla ETS 2 oynayacağım. Tabi başka oyunlar da oynayacağım.

Bir de vitesi şimdilik almayıp daha sonra istersem alıp kullanabilirim miyim? (Aşağıdaki modeller için)
Eğer başka öneriniz varsa nedeni ile yazabilir misiniz lütfen?

Thrustmaster T300RS GT

Eki Görüntüle 177928
THRUSTMASTER T598 Direct Axial Drive
Eki Görüntüle 177927

MOZA R5 Bundle
Eki Görüntüle 177926
T598'e çıkabiliyorsan çık ona, çıkamıyorsan R5 Bundle öneririm.

ETS için kullanacaksan DD bir direksiyon almana gerek yok, G29 yeterli olur. DD direksiyon için iRacing ya da F1 gibi oyunları oynaman gerekiyor gerçekçilik hissiyatı vermesi için.

T300RS GT kullanıyorum. Fiyatına göre güzel bir ürün ama ilk fırsatta DD direksiyona geçeceğim. DD harici eleyin bence.
DD ne oluyor. Pek anlamıyorum

ETS için kullanacaksan DD bir direksiyon almana gerek yok, G29 yeterli olur. DD direksiyon için iRacing ya da F1 gibi oyunları oynaman gerekiyor gerçekçilik hissiyatı vermesi için.
Şimdilik ets için alıyorum ama ileride belki o oyunlarıda oynarım. İyi bir tane almak istiyorum.

Dd ne oluyor. Pek anlamıyorum.

Şimdilik ETS için alıyorum ama ileride belki o oyunları da oynarım. İyi bir tane almak istiyorum.

Direct Drive. Motordan gelen güç direk direksiyona gidiyor diye biliyorum yanlış biliyorsamda dişli ve kayışlı sistemden daha iyi olduğunu biliyorum. Moza R5 bakabilirsin.