Makaleler
1
Hocalarım TikTok uygulamasına grup sohbetleri ve yanlış bilgi uyarma özelliği geldi.

images (1).webp

1. Grup Sohbetleri

•Yeni güncelleme'de TikTok'ta 32 kişiye varan grup sohbetleri oluşturup arkadaşlarınızla sohbet edip ya da içerik paylaşabileceksiniz.

•TikTok aynı WhatsApp gibi DM'lerde özel çıkartmaları da kullanıma sundu. Ayrıca kendi özel çıkartmalarınızı oluşturup yükleyebilirsiniz. Üretilen çıkartmalar herkes tarafından kullanılabilecek.

2. Yanlış Bilgi Uyarma

•TikTok artık yapılan yalan haberleri ve paylaşılan gerçek dışı yanlış bilgileri engellemek amacıyla kullanıcılara videoları uyarıyla göstermeye başlayacak.

•Bu uygulama ayrıca eski tarihli haberler içinde geçerli olacak.

Kaynak:TikTok 32 KiÅilik Grup Sohbetleri ÃzelliÄi Sunuyor

Kaynak:TikTok'tan Dikkat Çeken Güncelleme: Yeni Özellikleri Keşfedin!

Hocalarım TikTok uygulamasına grup sohbetleri ve yanlış bilgi uyarma özelliği geldi.

Eki Görüntüle 73959

1. grup sohbetleri.

•Yeni güncelleme'de TikTok'ta 32 kişiye varan grup sohbetleri oluşturup arkadaşlarınızla sohbet edip ya da içerik paylaşabileceksiniz.

•Tiktok aynı WhatsApp gibi DM'lerde özel çıkartmaları da kullanıma sundu. Ayrıca kendi özel çıkartmalarınızı oluşturup yükleyebilirsiniz. Üretilen çıkartmalar herkes tarafından kullanılabilecek.

2. yanlış bilgi uyarma.

•Tiktok artık yapılan yalan haberleri ve paylaşılan gerçek dışı yanlış bilgileri engellemek amacıyla kullanıcılara videoları uyarıyla göstermeye başlayacak.

•Bu uygulama ayrıca eski tarihli haberler içinde geçerli olacak.

Kaynak:TikTok 32 KiÅilik Grup Sohbetleri ÃzelliÄi Sunuyor

Kaynak:TikTok'tan Dikkat Çeken Güncelleme: Yeni Özellikleri Keşfedin!

Yine de kullanmayacağım bu platformu. Bu kadar. Kullanmayacağım. Özellikler iyi olabilir ama umurumda değil.

Bölgemizde mi? Diğer ülkeler Wikipedia kafasıyla mı giriyor?
Ben bölgemiz halkını birincil elden sizler gibi bildiğim için sadece bölgemiz için konuşabilirim.
Diğer ülkeleri de işin içine katacaksak, diğer uygulamaları da katabiliriz.
Hatta direkt bu kaydırmalı video özelliğini de katabiliriz genel yüzey olarak.
Benim genel görüşüm kaydırmalı videoların insanlar için bir tehdit olduğu. Basit bir videodan ne olabilir ki diyebilir birçok kişi, ve diyor da. Hatta kaydırmalı kısa videolara karşı çıkanlara nefret kusuyorlar resmen. Bir virüs gibi yayılan berbat bir özellik açıkçası. İnsanların odak süresi ilk seferde 3 saniyeye, sonraki defada 1 saniyeye kadar düşürüldü. YouTube bunun için bir algoritmaya sahip biliyor muydunuz? YouTube Shorts videolarında ilk 2 saniye kullanıcıyı tutamazsanız size bir veri veriyor, bu geçme yüzdesi. Bunlara ek olarak bu Shorts, Reels, Tiktok kullanımı çok kolay uygulamalar ve herkes video çekip yükleyip izlenebiliyor kolaylıkla. Bu konulara daha derinlemesine inersek daha birçok detay çıkıyor emin olun, bunun üzerine mecburi araştırmalar yapıyorum YouTube Shorts içeriği üreterek para kazanmaya çalışmamdan dolayı :D

Ben bölgemiz halkını birincil elden sizler gibi bildiğim için sadece bölgemiz için konuşabilirim.
Diğer ülkeleri de işin içine katacaksak, diğer uygulamaları da katabiliriz.
Hatta direkt bu kaydırmalı video özelliğini de katabiliriz genel yüzey olarak.
Benim genel görüşüm kaydırmalı videoların insanlar için bir tehdit olduğu. Basit bir videodan ne olabilir ki diyebilir birçok kişi, ve diyor da. Hatta kaydırmalı kısa videolara karşı çıkanlara nefret kusuyorlar resmen. Bir virüs gibi yayılan berbat bir özellik açıkçası. İnsanların odak süresi ilk seferde 3 saniyeye, sonraki defada 1 saniyeye kadar düşürüldü. YouTube bunun için bir algoritmaya sahip biliyor muydunuz? YouTube Shorts videolarında ilk 2 saniye kullanıcıyı tutamazsanız size bir veri veriyor, bu geçme yüzdesi. Bunlara ek olarak bu Shorts, Reels, Tiktok kullanımı çok kolay uygulamalar ve herkes video çekip yükleyip izlenebiliyor kolaylıkla. Bu konulara daha derinlemesine inersek daha birçok detay çıkıyor emin olun, bunun üzerine mecburi araştırmalar yapıyorum YouTube Shorts içeriği üreterek para kazanmaya çalışmamdan dolayı :D
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Bizim bölgemizde diye belirtirsen, ben de sana derim ki sadece bizim bölgemizde değil. Kısa videolar hakkında bir şey mi dedim?