Merhaba, daha önce buna benzer bir konu açmıştım ancak ailem kitap almam konusunda ısrarcı. Tabletim var PDF'ler de var ancak kitaptan daha iyi olur diye ısrar ediyorlar. Anatomi için atlas almayı düşünebilirim fakat diğer dersler için almalı mıyım bilmiyorum. Anatomi için alırsam Sobotta veya Netter almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Ne yapacaksın tüm textbookları ezbere mi bileceksin?
Anatomi atlasın olsun. Geriye kalan derslerde hocalarının da tutumuna bağlı olarak PDF'ler yeterli olur muhtemelen. Zaten almanı isterlerse hocaların söyler diye tahmin ediyorum.
Orası lise değil. Sen tüm fizyolojiyi ve textbookunu, tüm biyokimyayı ezbere bilemezsin. Anatomi atlası dışında gerek yok.
Anatomi için ya Sobotta al ya da Netter. İkisini birden alma. Sobotta biraz daha detaylıdır.
Anatomi atlasın olsun. Geriye kalan derslerde hocalarının da tutumuna bağlı olarak PDF'ler yeterli olur muhtemelen. Zaten almanı isterlerse hocaların söyler diye tahmin ediyorum.
Orası lise değil. Sen tüm fizyolojiyi ve textbookunu, tüm biyokimyayı ezbere bilemezsin. Anatomi atlası dışında gerek yok.
Anatomi için ya Sobotta al ya da Netter. İkisini birden alma. Sobotta biraz daha detaylıdır.
SF26
Üstün
Sobotta daha detaylı bir kitap diye biliyorum. @Testo Unit usta bi' bakıver.Merhaba, daha önce buna benzer bir konu açmıştım ancak ailem kitap almam konusunda ısrarcı. Tabletim var PDF'ler de var ancak kitaptan daha iyi olur diye ısrar ediyorlar. Anatomi için atlas almayı düşünebilirim fakat diğer dersler için almalı mıyım bilmiyorum. Anatomi için alırsam Sobotta veya Netter almayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kitap almak gereksiz tıpta. Hele 1. sınıfta Ultra gereksiz. Kurullar ve finallerin olacak. Çıkmış + slaytlardan ilerlesen yeterde artar bile.
Tamamdır hocam siparişini verdim teşekkürler.İllaki bir kitap almak istiyorsan netter anatomi al.
Bence de öyle ama ailem tabletten çalışılmaz diye tutturdu. Arada göz gezdirmek amaçlı Netter aldım.Kitap almak gereksiz tıpta. Hele 1. sınıfta Ultra gereksiz. Kurullar ve finallerin olacak. Çıkmış + slaytlardan ilerlesen yeterde artar bile.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-