Gerek yok. O kadar açık varki sadece İngilizceyi bile kabul ediyorlar.😀

Maaşlar çok iyi ve garanti. Ben her ne kadar severek gitsem de bazıları sadece garanti meslek ve para için gidiyor.
Tıp okuyan birçok arkadaşım bölümü bırakmıştı. Sebebi ile sırf matematiğe kafası basan insanların garanti meslek olarak görüp Tıp seçmesi. Kesinlikle adanmışlık gereken bir bölüm. Lise derslerindeki başarıya göre olacak iş değil o.

Başlık yanlış değil mi, yükseldi olması gerekmez mi?

Teknik olarak düştü. Anlam bozukluğu olmasın diye öyle yazdım.

@Testo Unit, bu arada benden tavsiye: Tıp okuyup da kafayı sıyıran öğrenci çok gördüm. Seni iyi hissettirecek kişileri yanında tutmayı unutma.

Memlekete gidiyorum Allah'tan. Sadece havası bile yeter benim için.😁

Tıp okuyan birçok arkadaşım bölümü bırakmıştı. Sebebi ile sırf matematiğe kafası basan insanların garanti meslek olarak görüp tıp seçmesi. Kesinlikle adanmışlık gereken bir bölüm. Lise derslerindeki başarıya göre olacak iş değil o.

0'dan tıp diye yola çıktım. Bu gelmeseydi toptan okumayıp antrenör olacaktım. Sevmeden yapılacak iş değil gerçekten.

Çevremde çok fazla tıp istemiyorum 6 sene okuyamam diyen olduğu için bir genel olarak soriyim dedim.

Sizin çevreniz bütün Türkiye olamaz diye düşünüyorum. Bu sene kontenjanlar artsa bile hala talep çok fazla. %100 doluluk var zaten hem devlet hem vakıf üniversitelerinde.