Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Tıp okuyan birçok arkadaşım bölümü bırakmıştı. Sebebi ile sırf matematiğe kafası basan insanların garanti meslek olarak görüp Tıp seçmesi. Kesinlikle adanmışlık gereken bir bölüm. Lise derslerindeki başarıya göre olacak iş değil o.Gerek yok. O kadar açık varki sadece İngilizceyi bile kabul ediyorlar.
Maaşlar çok iyi ve garanti. Ben her ne kadar severek gitsem de bazıları sadece garanti meslek ve para için gidiyor.
Başlık yanlış değil mi, yükseldi olması gerekmez mi?
@Testo Unit, bu arada benden tavsiye: Tıp okuyup da kafayı sıyıran öğrenci çok gördüm. Seni iyi hissettirecek kişileri yanında tutmayı unutma.
Tıp okuyan birçok arkadaşım bölümü bırakmıştı. Sebebi ile sırf matematiğe kafası basan insanların garanti meslek olarak görüp tıp seçmesi. Kesinlikle adanmışlık gereken bir bölüm. Lise derslerindeki başarıya göre olacak iş değil o.
Çevremde çok fazla tıp istemiyorum 6 sene okuyamam diyen olduğu için bir genel olarak soriyim dedim.
Sizin çevreniz bütün Türkiye olamaz diye düşünüyorum. Bu sene kontenjanlar artsa bile hala talep çok fazla. %100 doluluk var zaten hem devlet hem vakıf üniversitelerinde.