Tipimden dolayı kabul görmüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 863

Winner 57

Üstün
Arkadaşlar her şey güzel gidiyor. Karşı taraf fotoğraf atar mısın dediğinde işler kopuyor. Fotoğrafımı gönderdiğim anda engel yiyorum. Bu normal mi? Bıktım artık bu durumdan, 3 yıldır bu haldeyim. İnsan içine zaten çıkamıyorum, çok utangacım. Sanalda da tipimden dolayı kabul görmüyorum.

Sanaldan olmaz bu işler. Sanaldan tanıştığım kişiye de fotoğraf falan yollanmaz babuş. Okulun olur, bulunduğun bir yer olur, sohbet muhabbet sarar; o zaman olur da, sosyal medyada tanımadığın, orada 2 yazıştığın kişiyle kafanın uyuşup uyuşmadığını da bilemezsin. Ve bu şekilde yazarak sanaldan sadece onların egosu tatmin oluyor, afedersin, oturma organlarını kaldırıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS'nin etkisi kendini göstermeye başlamış.

Sanaldan herhangi bir ilişki girişiminde bulunma. Hangi platform ve kimlerle iletişim kurduğun bilgisi de önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanalda olur, neden olmasın. Ben Steam'den tanıştım, çok da güzel ilerliyor. Oyun oynuyoruz falan, okulda hepsi sahteydi.

Yani Allah'ın verdiği tipi biz değiştiremeyiz. Sporla güzel bir vücut elde edilebilir, o zaman bu yöntemlere kayılması lazım. Yani yapabileceğimiz bir şey yok ki. Buradaki çoğu insannın aşırı sosyal olduğunu düşünmüyorum hani yardım istenilecek yer burası değil bence bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…