Özgüven düşüklüğüm falan yok. Hatta fazlası var. Sıkıntı burada tamamen tip, engel yiyip duruyorum.
Hocam 1-2 kere olsa neyse diyip geçerim. Neredeyse hepsinde aynı durum. Tipimi düzeltip bu sefer engeli atan ben olurum umarım, intikamım acı olacak.

Oğlum özgüven sorunum yok diyorsun kıza fotoğraf atarken daha atmadan utandım yazıyorsun, daha doğru dürüst fotoğraf atamıyorsun. Utangaç erkek mi olur? Dediğim gibi sorunun davranışlar ve özgüvende. Eğer hukuk okumayı düşünüyorsan da bu pasif duruşla sağlıklı sonuç çıkmaz. Dediklerimi abi tavsiyesi olarak al uygula uygulama seni bağlar. Kekolar sevgili yapabilirken sen niye yapamıyorsun düşün bakalım. Tecrübelenmek içinde geç kalmışsın.

Üstüne rollenip intikamım acı olacak falan yazıyorsun, engel attığında kız ah vah diyecek mi sanıyorsun? Alay edip arkadaşlarıyla konuyu kapatacak, olması gereken de bu. 😂

Gereksiz rollenmelere gerek yok.

Seni uzun zamandır forumda takip ediyorum ve her defasında kendini bu kadar çok kilitlemene, aynı bahanelerin arkasına saklanmana inan üzülüyorum. 'Spora gidemem, kendimi gösteremem' diyerek sadece zaman kaybediyorsun ve kendi potansiyelini harcıyorsun. Kimse spora mükemmel bir fizikle başlamıyor, herkes oraya kendini geliştirmek için gidiyor.

Artık buraya sürekli aynı şeyleri yazıp dert yanarak bir yere varamayacağını fark etmen lazım. Lütfen silkelen ve kendine gel. Buradaki yabancılara sormak yerine, seni gerçekten tanıyan dürüst arkadaşlarına içini dök. Onlara 'Beni kırmaktan korkmayın, bana gerçekçi olun' de ve yolunu çiz. Değişim istiyorsan, ilk adımı hemen bugün, o çok korktuğun şeyin üzerine giderek atmalısın. Kendine acımayı bırak, çünkü bunu senden başka kimse çözemez.

Seni uzun zamandır forumda takip ediyorum ve her defasında kendini bu kadar çok kilitlemene, aynı bahanelerin arkasına saklanmana inan üzülüyorum. 'Spora gidemem, kendimi gösteremem' diyerek sadece zaman kaybediyorsun ve kendi potansiyelini harcıyorsun. Kimse spora mükemmel bir fizikle başlamıyor, herkes oraya kendini geliştirmek için gidiyor.

Artık buraya sürekli aynı şeyleri yazıp dert yanarak bir yere varamayacağını fark etmen lazım. Lütfen silkelen ve kendine gel. Buradaki yabancılara sormak yerine, seni gerçekten tanıyan dürüst arkadaşlarına içini dök. Onlara 'Beni kırmaktan korkmayın, bana gerçekçi olun' de ve yolunu çiz. Değişim istiyorsan, ilk adımı hemen bugün, o çok korktuğun şeyin üzerine giderek atmalısın. Kendine acımayı bırak, çünkü bunu senden başka kimse çözemez.
Yahu hocam 154 binden 26 bine çekmişim bu güzel bir şey değil mi? Hatta 150 bine bile 300 binlerden falan geldim.

Yahu hocam 154 binden 26 bine çekmişim bu güzel bir şey değil mi? Hatta 150 bine bile 300 binlerden falan geldim.
Tebrik ederim, 154 binden 26 bine çekmek gerçekten büyük bir irade ve başarı, buna zerre lafım yok. Ama konuyu tamamen çarpıtıyorsun. Benim bahsettiğim şey ders çalışman değil; hayatın diğer alanlarında, özellikle sosyal hayatta ve spor konusunda kendine ördüğün o duvarlar. Sınavda gösterdiğin o azmi ve 'başarabilirim' inancını, konu spor salonuna veya dışarıya çıkmaya gelince neden tamamen sıfırlıyorsun? Ders başarın, sosyal korkularının üzerine gitmemek için bir sığınak veya bir teselli ikramiyesi olmamalı. Sınavı çözmüşsün, harika. Şimdi sıra hayatın diğer alanlarındaki korkularını çözmekte.

Sürekli YKS çalıştığın için cinsellik ve sosyallik gibi özelliklerin geride kaldığından bir kız arkadaş arıyorsun, normal. Konuşucak kız bulma meselesine gelirsek üniversitede bulursun kızı.