Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İstemem. Hayatın büyük kısmının yollarda ve tırda geçmesi ilk başta iyi gelse de sürekli yapılacak iş değil.
Darth Maul
Deneyimli
İşte mesela diyorum kendime ait bi' tırım olsa canım sıkıldığında anlaşmalı olduğum bir şirketten götür getir yapsam harika olurdu mesela. Boş zamanlarda sürücü tutarım o şekilde çalışır. Euro Truck oynarken bile çok keyif alıyorum.İstemem. Hayatın büyük kısmının yollarda ve tırda geçmesi ilk başta iyi gelse de sürekli yapılacak iş değil.
- Makaleler
- 1
Türkiye'de tır şoförü olmaya değmez.
Yolda binek araç sürerken ölüm göz kırpıyor, emekli olana kadar asosyal bir şekilde tir direksiyonu sallamak ayrı dert olur.
Malzemeyi uyurken çalacaklar mı, uyurken gasp edecekler mi, şehir içine girip yarım saat dorse çevirmekle uğraşacaksın, trafikteki dangalaklarla uğrasacaksın, bozuk yollarla uğraşacaksın, yeri geldiğinde amele muamelesi yapıp malzeme indirtmeye kalkacaklar vs...
2 posta atmak için tıra eskort atsan onun bile ayrı çilesi var.
Yolda binek araç sürerken ölüm göz kırpıyor, emekli olana kadar asosyal bir şekilde tir direksiyonu sallamak ayrı dert olur.
Malzemeyi uyurken çalacaklar mı, uyurken gasp edecekler mi, şehir içine girip yarım saat dorse çevirmekle uğraşacaksın, trafikteki dangalaklarla uğrasacaksın, bozuk yollarla uğraşacaksın, yeri geldiğinde amele muamelesi yapıp malzeme indirtmeye kalkacaklar vs...
2 posta atmak için tıra eskort atsan onun bile ayrı çilesi var.
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
Karı koca yapılabilir bir iş aslında.
dewberry
Üstün
Evli değilsem evet.Çoğu kişi tır şoförü olmak istiyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
SoldierBoyBabam
Üstün
Bir süreliğine hayalimdi.
Stardew Valley
Deneyimli
Rusya'da ya da Kanada'da olsaydı, isterdim.
5
5124
Ziyaretçi
Şu an İstanbul'dan İsviçre'ye kadar tır sürmek isterdim. Hayallerimin ötesinde bir şey.
Benim 1450 küsur saatim var.
ETS 2 de bir yılda 480 saatim var tırcı olmak acayip bir şey insana terapi gibi gelen nadir şeylerden.
Benim 1450 küsur saatim var.