Tır şoförü olmak ister miydiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth Maul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Tır şoförü olmak ister miydiniz?

• Evet

Oy: 24 40,7%
  • Hayır

Oy: 35 59,3%
  • Zaten tır şoförüyüm :D

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    59
İstemem. Hayatın büyük kısmının yollarda ve tırda geçmesi ilk başta iyi gelse de sürekli yapılacak iş değil.

İstemem. Hayatın büyük kısmının yollarda ve tırda geçmesi ilk başta iyi gelse de sürekli yapılacak iş değil.
İşte mesela diyorum kendime ait bi' tırım olsa canım sıkıldığında anlaşmalı olduğum bir şirketten götür getir yapsam harika olurdu mesela. Boş zamanlarda sürücü tutarım o şekilde çalışır. Euro Truck oynarken bile çok keyif alıyorum.

Türkiye'de tır şoförü olmaya değmez.
Yolda binek araç sürerken ölüm göz kırpıyor, emekli olana kadar asosyal bir şekilde tir direksiyonu sallamak ayrı dert olur.

Malzemeyi uyurken çalacaklar mı, uyurken gasp edecekler mi, şehir içine girip yarım saat dorse çevirmekle uğraşacaksın, trafikteki dangalaklarla uğrasacaksın, bozuk yollarla uğraşacaksın, yeri geldiğinde amele muamelesi yapıp malzeme indirtmeye kalkacaklar vs...

2 posta atmak için tıra eskort atsan onun bile ayrı çilesi var.

ETS 2 de bir yılda 480 saatim var tırcı olmak acayip bir şey insana terapi gibi gelen nadir şeylerden.

Şu an İstanbul'dan İsviçre'ye kadar tır sürmek isterdim. Hayallerimin ötesinde bir şey.

ETS 2 de bir yılda 480 saatim var tırcı olmak acayip bir şey insana terapi gibi gelen nadir şeylerden.

Benim 1450 küsur saatim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…