Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayak tırnağımı kesmiştim, o günden beri tırnağımın yanındaki et üstüne dokununca falan çok acıyor. Tırnak batması hiç yaşamadım, ne olduğunu bilmiyorum. Tırnak batması olabilir mi? Geçirmek için ne yapabilirim?
Başına yıllarca gelmiş, aylarca iyileştirememiş ve yürüyememiş, sonra en sonunda lokal anestezili tırnak ameliyatı olan birisi olarak dikkat etmenizi tavsiye ederim. Cildiyeden randevu alıp doktora gösterin, eğer iltihap varsa onu kurutsun önce, altına pamuk falan sokup batan tırnağı etten kurtarmaya bakın.
Yıllarca ben de yaşadım. 1 ayağımdaki operasyon ile bitti. Sana tavsiyem tırnak kestiğinde batan parmağın tırnağını uzun bırak ve düz şekilde kes. Asla yay şeklinde kesme. Kestiğinde arasına pamuk sıkıştır. Geçmiş olsun.