17702

Çalışkan
Şu anda G213 ve G102 kullanıyorum.
Blackhidow V3 TKL ve Orochi V2 Wireless
Almayı düşünüyorum tek düşüncem TKL klavye hiç kullanmadım alışması uzun sürermi CS ve Fortnite oynuyorum.

Yani sağ kısmı kullanmıyorsan bir fark olmaz ama alıştıysan ve sık kullanıyorsan sevmeyebilirsin. Hesap makinesi kullanmak zorlaşıyor ama mouse ile de yapabiliyorsun onu hızlıca. Şifre, kod gibi şeylerde de yavaşlıyorsun.

Bir alısma evresi olacağını düşünmüyorum. Tabii ki sağ tarafı kullanmadığınızı varsayarak yıllar önce TKL geçtim rahatlığı çok güzel mini klavye denedim alışamadım TKL candır.

Yani sağ kısmı kullanmıyorsan bir fark olmaz ama alıştıysan ve sık kullanıyorsan sevmeyebilirsin. Hesap makinesi kullanmak zorlaşıyor ama mouse ile de yapabiliyorsun onu hızlıca. Şifre, kod gibi şeylerde de yavaşlıyorsun.

Hocam multimedya tuşlarını kullanıyorum numpadi arada kullanıyorum.

Bir alısma evresi olacağını düşünmüyorum. Tabii ki sağ tarafı kullanmadığınızı varsayarak yıllar önce TKL geçtim rahatlığı çok güzel mini klavye denedim alışamadım TKL candır.
Sağolun hocam g213 den memnunum ama artık hantal gelmeye başladı

Evet hocam

Alışmasının zor olacağını sanmıyorum. Sadece numpad yok, oyun ve genel kullanımda sorun olmaz. Cihazı iş için kullanıyorsanız, yanına 100-500 ₺ arasına ofis tipi bir numpad klavye de alabilirsiniz. Bunun dışında bence fare konusunda bütçeyi biraz yükseltip başka ürüne yönelin.

Numpad şartsa şu klavyeyle birlikte ayrı bir bilek desteği alınabilir.

Alışmasının zor olacağını sanmıyorum. Sadece numpad yok, oyun ve genel kullanımda sorun olmaz. Cihazı iş için kullanıyorsanız, yanına 100-500 ₺ arasına ofis tipi bir numpad klavye de alabilirsiniz. Bunun dışında bence fare konusunda bütçeyi biraz yükseltip başka ürüne yönelin.

Numpad şartsa şu klavyeyle birlikte ayrı bir bilek desteği alınabilir.

Numpad şart değil hocam mouse olarak Razer Viper V3 HyperSpeed düşünüyorum.

Numpad şart değil hocam mouse olarak Razer Viper V3 HyperSpeed düşünüyorum.
Kaydırma tekerliği sorunlu olan modelse onu da elemenizi öneririm.

Bütçeniz 3000 ₺ civarına çıkıyorsa Scyrox en ideali olacaktır.

V6 ve V8 tutuşa göre değişiyor. Forumdaki arkadaşlar sorarsanız tavsiye alırsınız. Kendim de V8 kullanıyorum tavsiye ederim.

Kaydırma tekerliği sorunlu olan modelse onu da elemenizi öneririm.

Bütçeniz 3000 ₺ civarına çıkıyorsa Scyrox en ideali olacaktır.

V6 ve V8 tutuşa göre değişiyor. Forumdaki arkadaşlar sorarsanız tavsiye alırsınız. Kendim de V8 kullanıyorum tavsiye ederim.
Direkt alınmaz V3 Hyperspeed, Scyroxlar varken. V8 veya V6 alın el şeklinize göre, herkese önerildi herkes de beğendi. Fiyatına göre en iyi mouse şu an Scyrox. Claw tutmuyorsanız ve eliniz büyük değilse V6 alın ben relaxed claw kullanmama rağmen V8 ile rahat edemedim Lamzu Maya X aldım. Parolapara ile alırsanız 400TL cashback var. İyzico'ya da kampanya geliyor bazen %10 iade ediyor bakiyeye.