Detaylar
Kim cevapladı?Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, TL Legacy'de Forge'ya da mod indirirken 20 dakika bekletip en sonunda hata veriyor. Eski yeni sürüm fark etmez her sürümde böyle. İnternetten çözümünü araştırdım bulamadım.
Nasıl bir hata veriyor ?
Hata vermesinin sebebi tekrar aynı mod kurulu olması ya da kurulu bir modun başka bir mod gerektirmesidir. Modların açıklama bölümlerini okuyun orada söyle bu mod gereklidir diye.
Bruhistan
Başarılı
''Bir sorun oluştu lütfen tekrar deneyin'' tarzı hatalar veriyordu. SS alacaktım ama şimdi de ''Connectivity issues'' hatası veriyor. Artık bu nasıl bir şanssızlıksa.Nasıl bir hata veriyor ?
Hata vermesinin sebebi tekrar aynı mod kurulu olması ya da kurulu bir modun başka bir mod gerektirmesidir. Modların açıklama bölümlerini okuyun orada söyle bu mod gereklidir diye.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
"Bir sorun oluştu lütfen tekrar deneyin" tarzı hatalar veriyordu. SS alacaktım ama şimdi de "connectivity issues" hatası veriyor. Artık bu nasıl bir şanssızlıksa.
Ne hata veriyor hocam TL Legacy mi?
Bruhistan
Başarılı
Evet.
Aslında forge kuracakken hata veriyor böyle. Her sürümde böyle. Artık hangi launcher kullanacağımı bilemedim Tlauncher ise hiç açılmıyor internet bağlantısı vs. sorunları diye.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Evet.
Aslında Forge kuracakken hata veriyor böyle. Her sürümde böyle. Artık hangi Launcher kullanacağımı bilemedim TLauncher ise hiç açılmıyor internet bağlantısı vs. sorunları diye.
Bilmiyorum hocam TL Legacy kullanmıyorum ben.