Hocam ben 2. ele zor ettim, deneyin bence.Çıkamam. En maksimumu 16. İkinci ele ikna edebilmem de sıkıntı sana da söyleyeyim. @2133
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15000
Yüksek fiyattaki ürünlere ikinci el almaya karşılar da yine de ikna etmeye çalışayım <3
tamam hocam <3Yüksek fiyattaki ürünlere ikinci el almaya karşılar da yine de ikna etmeye çalışayım <3
Çok oyun oynamam. En ağırı FMM ve PUBG Mobile Lite.Günlük kullanım için 2. el nothing Phone 2A var. Sıfır olarak ise oyun için POCO X6 Pro gündelik kullanım için biraz artarsa A55 artmazsa A35.
DarthGorsoy
Bilgin
Dostum, A35 önermişsin ve benim A35 önerime dislike atıyorsun. Sıkıntın ne bilmiyorum ama A35 istemezse diye Redmi Note 13 Pro önermiştim, herkes Exynos kullanmayı sevmiyor ve haklılar. S23 FE kullanıyorum, Exynos başıma bela oldu.
Dostum, A35 önermişsin ve benim A35 önerime dislike atıyorsun. Sıkıntın ne bilmiyorum ama A35 istemezse diye Redmi Note 13 Pro önermiştim, herkes Exynos kullanmayı sevmiyor ve haklılar. S23 FE kullanıyorum, Exynos başıma bela oldu.
G99 içeren Note 13 Pro'ya dislike attım.
Hocam G99'lu Redmi Note 13 Pro'ya attı o. G99 orta segmentin yakınına yaklaşmış bir işlemci, alınmaz bu fiyatlara.Dostum, A35 önermişsin ve benim A35 önerime dislike atıyorsun. Sıkıntın ne bilmiyorum ama A35 istemezse diye Redmi Note 13 Pro önermiştim, herkes Exynos kullanmayı sevmiyor ve haklılar. S23 FE kullanıyorum, Exynos başıma bela oldu.
DarthGorsoy
Bilgin
İşlemci dışındaki donanımı çok güzel. Ekran, kamera sensörü ve lens dizilimi, depolama ve batarya gayet iyi. IPX sertifikası biraz kötü bir de MIUI'yi hiç sevmiyorum. Bana kalsa ne Samsung ne de Redmi alırdım ama fiyatlar ortada. Exynos da oldukça dandik şahsımca. S23 FE aldığım için pişmanım, en yakın zamanda kurtulmaya bakıyorum.Hocam G99'lu Redmi Note 13 Pro'ya attı o. G99 orta segmentin yakınına yaklaşmış bir işlemci, alınmaz bu fiyatlara.
G99 ve yazilim HP3'e o kadar zarar veriyor ki 1/2'' sensor varmis gibi cekiyor. 4K video bile cekemiyorsunuz. Paneli de TCL'in dandik bir paneli, muhtemelen C6. Normalde F/P bildigimiz Redmi serisinin Note 13 serisi kadar kotu fiyatlandirilan bu sene cok az urun gordum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-