mr.esat

Üstün
Seneye üniversitede kullanmayı, nasip olursa diyelim, olmadı ondan sonraki sene üniversitede kullanmayı düşünüyorum.
Bilgisayar Mühendisliğinde kitap kullanılır mı hiç bilmiyorum, tahminimce fazla kitap kullanımının olduğu bir bölüm değil. Defter, bilgisayar, şarj aletleri ve suyu koyarım. Belki iki üç kitap.

Nitro 5, 2022 sonrası üretim kasaya sahibim, 15.6 inç, 2.5 kg. Tavsiyeleri bekliyorum. Lütfen kaba olmasın, olabildiğince küçük olsun.

Bu alınır mı?

Sırt çantası tipinde arıyorsanız attığınız güzel ben şahsen elde taşınanları daha çok seviyorum ama su gibi şeylerde taşıyacaksanız bu daha mantıklı.

Sırt çantası tipinde arıyorsanız attığınız güzel ben şahsen elde taşınanları daha çok seviyorum ama su gibi şeylerde taşıyacaksanız bu daha mantıklı.
Üniversitede olunca sanırsam sırt çantası daha makul olur hocam. Ben de hiç görmedim, okuyacağım okulun fiziki olanakları bile belli değil ama hayal işte. Motive ediyor en azından, kupon varken alayım dedim. Sağ olun.

Üniversitede olunca sanırsam sırt çantası daha makul olur hocam. Ben de hiç görmedim, okuyacağım okulun fiziki olanakları bile belli değil ama hayal işte. Motive ediyor en azından, kupon varken alayım dedim. Sağ olun.
Bende çanta bakıyordum denk gelmiş :D Bunu düşünüyorum bende.
1712417502539.webp