BordoBereli 9 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 262 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Chobani Stadyumu Çarşamba 21:21 #21 Ethem Efe dedi: Siz kullanıyorsunuz diye güvenilir olmuyor bir şey. Genişletmek için tıkla... "Ben kullanıyorum çok güvenilir sen de hemen yükle" demiyorum ki. Sadece kullanıyorum güvenilir dedim. Bunu da sizden başka sorun eden yok. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 21:29
Ethem Efe dedi: Siz kullanıyorsunuz diye güvenilir olmuyor bir şey. Genişletmek için tıkla... "Ben kullanıyorum çok güvenilir sen de hemen yükle" demiyorum ki. Sadece kullanıyorum güvenilir dedim. Bunu da sizden başka sorun eden yok.
NqrkOz 59 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 972 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 866 Çarşamba 21:26 #22 Ethem Efe dedi: Prism Launcher gibi güvenilir launcher'ları kullanın. Genişletmek için tıkla... Prism, oyuna sahiplik istiyor, Premium Launcher'dır yani, burada ücretsiz olanlardan bahsediliyor. Tabii ki kendi içinde de bypass yöntemi bulunuyor, yine de benim önerdiğim iki launcher her şeyi çözüyor.
Ethem Efe dedi: Prism Launcher gibi güvenilir launcher'ları kullanın. Genişletmek için tıkla... Prism, oyuna sahiplik istiyor, Premium Launcher'dır yani, burada ücretsiz olanlardan bahsediliyor. Tabii ki kendi içinde de bypass yöntemi bulunuyor, yine de benim önerdiğim iki launcher her şeyi çözüyor.
RamKokusuSeven 26 Başarılı Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.080 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Çarşamba 21:26 #23 Ben olsam indirmem, bir aralar mining yapıyor diyorlardı. Legacy launcher kurun bence.
KS KS Winner 45 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.890 Çözümler 4 Beğeniler 1.681 Çarşamba 21:40 #24 RamKokusuSeven dedi: Ben olsam indirmem, bir aralar mining yapıyor diyorlardı. Legacy launcher kurun bence. Genişletmek için tıkla... İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim.
RamKokusuSeven dedi: Ben olsam indirmem, bir aralar mining yapıyor diyorlardı. Legacy launcher kurun bence. Genişletmek için tıkla... İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim.
RamKokusuSeven 26 Başarılı Profesör Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.630 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.080 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Çarşamba 21:48 #25 Winner dedi: İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, umarım bulursunuz bence normal olarak TLauncher kötü.
Winner dedi: İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, umarım bulursunuz bence normal olarak TLauncher kötü.
KS KS Winner 45 Üstün Sıcak Nokta Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.890 Çözümler 4 Beğeniler 1.681 Çarşamba 21:50 #26 RamKokusuSeven dedi: Geçmiş olsun, umarım bulursunuz bence normal olarak TLauncher kötü. Genişletmek için tıkla... Mecbur TLauncher kullanacağım yani güzel bir Launcher bulamadım.
RamKokusuSeven dedi: Geçmiş olsun, umarım bulursunuz bence normal olarak TLauncher kötü. Genişletmek için tıkla... Mecbur TLauncher kullanacağım yani güzel bir Launcher bulamadım.
Ethem Efe 59 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 10 Beğeniler 3.244 Yer KKTC | Gazimağusa Çarşamba 21:52 #27 NqrkOz dedi: Prism, oyuna sahiplik istiyor, Premium Launcher'dır yani, burada ücretsiz olanlardan bahsediliyor. Tabii ki kendi içinde de bypass yöntemi bulunuyor, yine de benim önerdiğim iki launcher her şeyi çözüyor. Genişletmek için tıkla... Bypass yöntemi ile yapabilir, o kadar zor değil açıkçası; TLauncher kullanılmasından iyidir.
NqrkOz dedi: Prism, oyuna sahiplik istiyor, Premium Launcher'dır yani, burada ücretsiz olanlardan bahsediliyor. Tabii ki kendi içinde de bypass yöntemi bulunuyor, yine de benim önerdiğim iki launcher her şeyi çözüyor. Genişletmek için tıkla... Bypass yöntemi ile yapabilir, o kadar zor değil açıkçası; TLauncher kullanılmasından iyidir.
BordoBereli 9 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 262 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Chobani Stadyumu Çarşamba 21:58 #28 Ethem Efe dedi: Bypass yöntemi ile yapabilir, o kadar zor değil açıkçası; TLauncher kullanılmasından iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Siz neden her kişinin fikrine olumsuz cevap veriyorsunuz?
Ethem Efe dedi: Bypass yöntemi ile yapabilir, o kadar zor değil açıkçası; TLauncher kullanılmasından iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Siz neden her kişinin fikrine olumsuz cevap veriyorsunuz?
Ethem Efe 59 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 10 Beğeniler 3.244 Yer KKTC | Gazimağusa Çarşamba 22:04 #29 BordoBereli dedi: Hocam bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Siz neden her kişinin fikrine olumsuz cevap veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Birinin fikrine katılmıyorsam olumsuz cevap vereceğim normal olarak; alıntıladığınız mesajda olumsuz olan bir şey yok zaten, fikir sunuyorum burada... Konu sahibi tercihini yapmış, daha fazla mesaj yazmayacağım. İyi forumlar.
BordoBereli dedi: Hocam bir şey merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Siz neden her kişinin fikrine olumsuz cevap veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Birinin fikrine katılmıyorsam olumsuz cevap vereceğim normal olarak; alıntıladığınız mesajda olumsuz olan bir şey yok zaten, fikir sunuyorum burada... Konu sahibi tercihini yapmış, daha fazla mesaj yazmayacağım. İyi forumlar.
Jack İşte 23 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.793 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.682 Yer Avcılar/İstanbul Perşembe 00:30 #30 Winner dedi: İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar takılmanıza gerek yok BC Uninstaller veya Revo Uninstaller ile silip geçin. Legacy iyidir öneririm topluluk destekli proje olması lazım.
Winner dedi: İndirdim bile, format şansım da yok. Kalıntı bırakmayan Uninstaller bulursam Legacy'e geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar takılmanıza gerek yok BC Uninstaller veya Revo Uninstaller ile silip geçin. Legacy iyidir öneririm topluluk destekli proje olması lazım.