Ben bu launcher kullanımlarından hiç anlamıyorum. Bir ara meraklı arkadaşlar rehber yapsa çok güzel olur.

Şu an Prism kurcalıyorum, shader ve doku paketleri yükledim. Mod yükleyiciyi seçmedim ama Optifine veya oyunu istikrarlı hale getiren diğer modları nasıl yüklüyorum mesela bilmiyorum. Mod yükleyici mi lazım? Ben hep eski usul dosyaları indir ve gerekli yerlere at ile uğraşmıştım.

@Uyuyan Sincap, hocam zararsız ile güvenli kavramlarını karıştırıyorsunuz. Zararlı dediğimiz şey direkt beklemeden işini görür, güvenli olmayan şey ise bugün de, yarın da, 4 yıl sonra da işini görebilir. Ne zaman veri sızdıracağı belli olmaz. Üstelik veri satıp satmadığını da %100 bilemezsiniz.
O zaman antivirüsler bile güvenli değil, hatta devletin sitesi de güvenli değil(mernis data olayı mesela).

Bu videodaki arkadaş konuyu yeterince iyi şekilde derlemiş. Toplamış. Eğer videoda herhangi bir kısımda yanlış bir bilgi ya da karşı bir teziniz varsa belirtin. Aksi takdirde, '1 yıl kadar kullandım, bir şey olmadı' gibi sözler doğru değil.

Uyarı veren antivirüslere bak ya:).
Tamam en iyisi sizsiniz siz kullanmayın.

Devletin sitesi de güvenli değil.
Bunu yeni mi öğrendiniz :D

Konuya gelecek olursak, mantıken bir antivirüs programını açık kaynak yaparsanız, virüs yapımcıları o antivirüs programının kalkanını kolayca bypass edebilir. Bu yüzden bu konuda antivirüsler istese bile açık kaynak yaparsa sorun çıkartabilir. Tabii bahsettiğim yarın da 4 yıl sonra da olabilir olayı yine geçerli ki böyle bir şey yaşanmıştı önceden. Ancak firmaya güveniyorsanız diyecek başka bir şey olmaz.

Uyarı veren antivirüslere bak ya:).
Tamam en iyisi sizsiniz siz kullanmayın.
Hocam ne bu gerginlik TLauncher CEO'su musunuz :D Normal bir şey tartışıyoruz ancak aşırı gerginsiniz, sakin olun.

Bunu yeni mi öğrendiniz :D

Konuya gelecek olursak, mantıken bir antivirüs programını açık kaynak yaparsanız, virüs yapımcıları o antivirüs programının kalkanını kolayca bypass edebilir. Bu yüzden bu konuda antivirüsler istese bile açık kaynak yaparsa sorun çıkartabilir. Tabii bahsettiğim yarın da 4 yıl sonra da olabilir olayı yine geçerli ki böyle bir şey yaşanmıştı önceden. Ancak firmaya güveniyorsanız diyecek başka bir şey olmaz.

Hocam ne bu gerginlik TLauncher CEO'su musunuz :D Normal bir şey tartışıyoruz ancak aşırı gerginsiniz, sakin olun.
Yeni öğrenmiş gibi bir halim mi var? Dalgasına diyorum hocacığım.

Gergin değilim ama gözle görülür bir zararlı faaliyeti yok. Microsoftun bizden alıp kullandığı veya sattığı verileri bir görseler neler neler söyleyecekler. Tiktok bile daha fazla veri satıyordur.

Bu videodaki arkadaş konuyu yeterince iyi şekilde derlemiş. Toplamış. Eğer videoda herhangi bir kısımda yanlış bir bilgi ya da karşı bir teziniz varsa belirtin. Aksi takdirde, '1 yıl kadar kullandım, bir şey olmadı' gibi sözler doğru değil.

Ben bu video yayınlandığında bütün TLauncher.jar dosyasını decompile edip kaynak kodu incelemiştim. Videoda söylenenlerin çoğu uydurma, bahsedilen kodları da bulup ne yaptıklarını da incelemiş, dokümanlamıştım. Her ne kadar o dokümanlar şu an durmasa da kesinlikle virüs gibi bir saçmalık söz konusu değil. Ha Prism Launcher gibi bir launcher varken TLauncher tavsiye eder miyim? Kesinlikle hayır ama TLauncher virüs değil.

Ben bu video yayınlandığında bütün TLauncher. Jar dosyasını decompile edip kaynak kodu incelemiştim. Videoda söylenenlerin çoğu uydurma, bahsedilen kodları da bulup ne yaptıklarını da incelemiş, dokümanlamıştım. Her ne kadar o dokümanlar şu an durmasa da kesinlikle virüs gibi bir saçmalık söz konusu değil. Ha Prism Launcher gibi bir Launcher varken TLauncher tavsiye eder miyim? Kesinlikle hayır ama TLauncher virüs değil.

Ya zaten ta en başta gösterdiği fotoğrafta 5 antivirüsten 1 tane adam gibi antivirüs var o da McAfee. Hani seviyeyi siz düşünün. Kaldı ki McAfee bile bolca F/P veriyor. Virüsler virüstotalde görünüyor diyor, daha vt kullanmasını bilmiyor:D.

Ben sklauncher kullanıyordum. Hiçbir sıkıntı çıkmadı 3 yıldır bilgisayarımda yüklü. Tlauncher hakkında fikrim yok ama sklauncher'a da bakın derim hocam.