Yer
Kaer Morhen
Repack olarak indiriyorum. Setup.exe dosyasını 2 kere baştan açtım fakat %3.8'de takılı kalıyor. Nasıl çözülür bilen var mı?

1754293538014.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@Lorien, şu çevrimdışı hesap satın alma olayı hayatımda gördüğüm en saçma şey. Birinden çalıp da mı böyle satışa sundular, ileride sorun yaşatacaklar mı belli değil. Oyunu doğrudan orijinal olarak satın almayacak birisi için en mantıklı yol korsan. Tabii ki tercih sizin, iyi günler dilerim.

@Lorien, şu çevrimdışı hesap satın alma olayı hayatımda gördüğüm en saçma şey. Birinden çalıp da mı böyle satışa sundular, ileride sorun yaşatacaklar mı belli değil. Oyunu doğrudan orijinal olarak satın almayacak birisi için en mantıklı yol korsan. Tabii ki tercih sizin, iyi günler dilerim.
Bu da bana çok saçma geliyor. Neden korsan indirip yazılımı kimin packlediğini içine ne sıkıştırdığını bilmediği dosyayı bilgisayarıma indirmek gibi bir yola gideyim ki? Çevrimdışı hesaplar 10-20₺, oyunu satın alacak bütçesi olmayanlar zaten korsan indiriyor ama 10-20₺'de bugün kıymetsiz bir kağıt parçası. TLOU Part1, 10-12 saatte biten bir oyun. 12 Saatten sonra hesap silinse problem yok. Hiç açılmasa da problem yok 10₺ sonuçta. Bugün korsan crackli oyun tercih etmek sadece tercih zorunluluk değil.
Hocam sildim indirdiğim repack dosyalarını. Offline steam hesabı olarak alacağım.
Twitterdan iletişime geçerseniz size ücretsiz bir şekilde yardımcı olayım. Çevrimdışı olarak almıştım oyunu bitirdim çok oldu. @vaclardanbir

Hocam Internet Download Manager indirdim. Fitgirl'den IDM kullanarak nasıl indirme yapabilirim?

@vacbir, bunun için, doğru kaynakları kullanmak gereklidir. Sıkıştırma işlemini nasıl yaptığını gayet de biliyoruz. Korsan camiasında koca bir topluluk var. Binlerce insan, FitGirl, DODI, Xatab, ElAmigos gibi köklü ve popüler repacker'lar ile hiçbir problem yaşamadı şimdiye kadar. Ben de dahil. Bu popüler repacker'lar, zaten iyi bir üne sahipler ve kullanıcılardan iyi miktarda bağış alıyorlar. Böyle iyi bir durumdayken oyunların içine zararlı yazılım enjekte etmek gibi bir aptallık etmez hiçbirisi. Gidersin, üçüncü taraf bir yerden indirirsin; ya da dikkatsizlik edip sahte sitelerden indirirsin, o zaman virüsü kaparsın tabii. Bu yüzden doğru kaynağı kullanmak önemli. Reddit'teki r/Piracy, r/PiratedGames topluluklarının yayınladığı megathread'in dışına çıkmadığın sürece zararlı yazılım bulaşma riski oldukça düşük.

@vacbir, bunun için, doğru kaynakları kullanmak gereklidir. Sıkıştırma işlemini nasıl yaptığını gayet de biliyoruz. Korsan camiasında koca bir topluluk var. Binlerce insan, FitGirl, DODI, Xatab, ElAmigos gibi köklü ve popüler repacker'lar ile hiçbir problem yaşamadı şimdiye kadar. Ben de dahil. Bu popüler repacker'lar, zaten iyi bir üne sahipler ve kullanıcılardan iyi miktarda bağış alıyorlar. Böyle iyi bir durumdayken oyunların içine zararlı yazılım enjekte etmek gibi bir aptallık etmez hiçbirisi. Gidersin, üçüncü taraf bir yerden indirirsin; ya da dikkatsizlik edip sahte sitelerden indirirsin, o zaman virüsü kaparsın tabii. Bu yüzden doğru kaynağı kullanmak önemli. Reddit'teki r/Piracy, r/PiratedGames topluluklarının yayınladığı megathread'in dışına çıkmadığın sürece zararlı yazılım bulaşma riski oldukça düşük.
Bakın işte cümlenin sonunda bile "zararlı yazılım bulaşma riski oldukça düşük". Çevrimdışı hesap aldığınızda indirdiğiniz yer belli Steam. Risk sıfır. O yüzden ne gerek var? Ben bunu anlamıyorum.