Yer
Kaer Morhen
Repack olarak indiriyorum. Setup.exe dosyasını 2 kere baştan açtım fakat %3.8'de takılı kalıyor. Nasıl çözülür bilen var mı?

1754293538014.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@Lorien, FitGirl'den indirme yapmak için IDM kullanmak bir hayli zor ve pratik yol direkt magnet bağlantısını kullanarak Torrent protokolü ile indirme sağlamak. Daha sonra antivirüs programınız varsa devre dışı bırakın, kurulumu başlatmadan önce .bin dosyalarını doğrulayın. Ardından setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırarak kurulumu başlatın.

@vacbir, risk paylaşımlı hesapta hiçbir şekilde sıfır değil. Nereden biliyorsun birisini dolandırarak o hesapları elde etmediklerini? İleride sorun yaşarlarsa, bunun ucu sana da dokunabilir. Dediğim gibi, dikkatsizce ve bilinçsizce davranmadığın sürece korsan = virüs değildir. İlkokul çağımdan beri korsan oyun kullanıp da 1 kere bile korsandan dolayı bilgisayarıma zararlı yazılım bulaştırmamış birisi olarak söylüyorum. Oyunu kıran Scene grupları, destekledikleri dava için ve prestij için oyun kırarken; aynı zamanda Repacker'lar ise hâlihazırda iyi bir üne sahip oldukları için zararlı yazılım enjekte etmeden işini yapmaya devam ediyorlar.

@vacbir, risk paylaşımlı hesapta hiçbir şekilde sıfır değil. Nereden biliyorsun birisini dolandırarak o hesapları elde etmediklerini? İleride sorun yaşarlarsa, bunun ucu sana da dokunabilir. Dediğim gibi, dikkatsizce ve bilinçsizce davranmadığın sürece korsan = virüs değildir. İlkokul çağımdan beri korsan oyun kullanıp da 1 kere bile korsandan dolayı bilgisayarıma zararlı yazılım bulaştırmamış birisi olarak söylüyorum. Oyunu kıran Scene grupları, destekledikleri dava için ve prestij için oyun kırarken; aynı zamanda Repacker'lar ise hâlihazırda iyi bir üne sahip oldukları için zararlı yazılım enjekte etmeden işini yapmaya devam ediyorlar.
Çocukluğumda bende korsan oyun çok kez indirdim gittim mahalledeki abiden DVD aldım oynadım bana da bulaşmadı zararlı yazılım. Çevrimdışı hesap satan birkaç tane ana bayi var bunların da zaten hesaplarının nickleri bile mağaza hesapları. Çalıntı hesap değiller anlayacağınız. Çalıntı hesap olsa bile ortada gezen bir hesaptan size bir sıkıntı olmaz. Steam hesapların çalınma durumunda hesap sahibini sorumlu tutar.

@LorrieNN, FitGirl'den indirme yapmak için IDM kullanmak bir hayli zor ve pratik yol direkt magnet bağlantısını kullanarak Torrent protokolü ile indirme sağlamak. Daha sonra antivirüs programınız varsa devre dışı bırakın, kurulumu başlatmadan önce .bin dosyalarını doğrulayın. Ardından setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırarak kurulumu başlatın.
Hocam bu gece tek seferde oynayıp bitirmek istiyorum. Akşama kadar indirip repack'ten çıkarmak çok zor olacak. Bir de aynı sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. Dediğiniz şekilde indirmiştim zaten. Ve torrent olarak çok yavaş yükleniyor. 1 MB/S hızında yükleniyor ortalama.

Nasıl güvenilir ve hızlı şekilde indirebilirim anlatırsanız çok memnun olurum hocam. Ayrıca @vacbir hocam bir Steam hesabı verdi şimdi. Onu deneyeyim olmazsa anlattığınız yöntem ile deneyeceğim.
Ben doğrudan sitede indireceğim oyunu aratıp, "GoFile" linkinden indiriyorum ve arşivi klasöre çıkartıyorum. IDM, FDM gibi indirme yöneticilerini hayatımda hiç kullanmadığım için nasıl kullanıldığını bilmiyorum açıkçası. Bilen arkadaşlar varsa size yardımcı olurlar.

Çocukluğumda bende korsan oyun çok kez indirdim gittim mahalledeki abiden DVD aldım oynadım bana da bulaşmadı zararlı yazılım. Çevrimdışı hesap satan birkaç tane ana bayi var bunların da zaten hesaplarının nickleri bile mağaza hesapları. Çalıntı hesap değiller anlayacağınız. Çalıntı hesap olsa bile ortada gezen bir hesaptan size bir sıkıntı olmaz. Steam hesapların çalınma durumunda hesap sahibini sorumlu tutar.
Bu riskleri işin içinden çıkartsak bile hâlâ korsana göre çok saçma. Oyun yapımcısı hak ettiği parayı her türlü alamıyor. Boşu boşuna böyle satıcılara para yedirmeye gerek yok. Korsanda bile belirli yöntemlerle bazı oyunlarda çok oyunculu oynanırken bu çevrimdışı hesapların avantajı 0.

Ben doğrudan sitede indireceğim oyunu aratıp, "GoFile" linkinden indiriyorum ve arşivi klasöre çıkartıyorum.
Kendi internet hızınızla indiriyor değil mi? Az önce aldığım Steam hesabı 9 saat gösteriyor. Eğer daha hızlı olma şansı varsa o şekilde de yapabilirim. :D

Bu riskleri işin içinden çıkartsak bile hâlâ korsana göre çok saçma. Oyun yapımcısı hak ettiği parayı her türlü alamıyor. Boşu boşuna böyle satıcılara para yedirmeye gerek yok. Korsanda bile belirli yöntemlerle bazı oyunlarda çok oyunculu oynanırken bu çevrimdışı hesapların avantajı 0.
Hocam bu çevrimdışı hesaplar biraz şey gibi, Vatan'dan alayım garanti olsun diyenler gibi oyun konusunda da aynı fikirde olan insanlar alıyor.

Kendi internet hızınızla indiriyor değil mi? Az önce aldığım Steam hesabı 9 saat gösteriyor. Eğer daha hızlı olma şansı varsa o şekilde de yapabilirim. :D
Evet, benim internet GigaFiber olduğu için zaten yeterince hızlı indirme sağlayabiliyorum. Yani arkadaş iyilik yapmış hesabı vermiş bir kere, istiyorsanız da onu kullanın. Ama şunu unutmayın ki genel olarak bu paylaşımlı hesap kovalamaktansa korsan çok daha pratik ve bedava bir yol.

Bu riskleri işin içinden çıkartsak, olay bu risk tam olarak. Satıcı bana zararlı yazılım yememe garantisi veriyor bende karşılığında 10₺ veriyorum. Alan memnun veren memnun.