Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
İlk mesajınız. Techolay'a hoş geldiniz!
Windows, diskinizde "chkdsk" işlemi yapma ihtiyacı hissediyor. Ani elektrik kesintisi, mavi ekran, Linux tarafından diskin içeriğinde müdahale, diskin yapısının bozulması gibi durumlar buna neden oluyor. Bence bırakın bir kere işlemi yapsın. Her başlangıçta yapıyorsa sorun var demektir ve bu sorunu bulmaya odaklanırız.
Windows, diskinizde "chkdsk" işlemi yapma ihtiyacı hissediyor. Ani elektrik kesintisi, mavi ekran, Linux tarafından diskin içeriğinde müdahale, diskin yapısının bozulması gibi durumlar buna neden oluyor. Bence bırakın bir kere işlemi yapsın. Her başlangıçta yapıyorsa sorun var demektir ve bu sorunu bulmaya odaklanırız.
- Makaleler
- 23
CHKDSK tarama işlemi tamamlanmadıginda çıkıyor bu yazı. Bilgisayarı kapat. Ardından aç. O yazı çıktığında bir şeye basma. Yüklenme tamamlansın. Eğer işe yaramazsa, Başlat Menüsüne sağ tıklayın ve Komut İstemini açın. Bunu yazın chkdsk C: /f /r
Bu kesin çözer.
Bu kesin çözer.
İnşallah donanımsal değildir. Donanımsal değilse arkadaşlar çözümler belirtmiş.
İlk mesajınız. Techolay'a hoş geldiniz!
Hoşbulduk denedim, daha önce Fedora kurup silmiştim. Sonra her seferinde yapmaya başladı. Bırakıyorum, yapıyor. Windows açılıyor, sonra kapatıyorum, laptopu açıyorum, yok hala aynı düzelmedi.
Chkdsk tarama işlemi tamamlanmadıginda çıkıyor bu yazı. Bilgisayarı kapat. Ardından aç. O yazı çıktığında bir şeye basma. Yüklenme tamamlansın. Eğer işe yaramazsa, başlat menüsüne sağ tıklayın ve komut istemini açın. Bunu yazın chkdsk C: /f /r
Bu kesin çözer.
Denedim dediğinizi hala aynı her açılışta yapıyor formatlasam mı, ne dersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Komut istemini actin mi peki?Hoşbulduk denedim, daha önce Fedora kurup silmiştim. Sonra her seferinde yapmaya başladı. Bırakıyorum, yapıyor. Windows açılıyor, sonra kapatıyorum, laptopu açıyorum, yok hala aynı düzelmedi.
Denedim dediğinizi hala aynı her açılışta yapıyor formatlasam mı, ne dersiniz?
evet denedim
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet