Ben de isinma sorunundan bahsettigin icin gecenlerde ona takilmistim. Atesleme modulundendi demek, fan takmak falan istemistin hatta.

Evet 12 çıkış bulamadım kontakla çalışan sonra aküde çalışıyor mu diye test ettim ilkinde çalıştı 2. denemede fan yandı. Amacım motor hararetli olsa da ateşleme modülünün kapanmasını engelleyip arabayı yürütmeye devam etmekti.

Evet 12 çıkış bulamadım kontakla çalışan sonra aküde çalışıyor mu diye test ettim ilkinde çalıştı 2. denemede fan yandı. Amacım motor hararetli olsa da ateşleme modülünün kapanmasını engelleyip arabayı yürütmeye devam etmekti.

Ateşleme bobini ise mako alın, değişmesi gerekirse zira buji ve kablolarını kontrol ettirip bobine baktırın.

Ateşleme bobini ise mako alın, değişmesi gerekirse zira buji ve kablolarını kontrol ettirip bobine baktırın.

3 tane mako aldım. İlk gün çalışıyor eve geliyorum kapının önünde 1 gün duruyor araba ertesi gün komple marş almıyor. 3 tane değiştirdim en son gittim gauss aldım şu an üstünde hala o var takır takır çalışıyor.