Evet o benim hatam kusura bakmayın. İçeriden gözükecek hocam maalesef. Atmış olduğum kasanın her yeri gözüküyor dikkat ettiyseniz. Radyatörü beyaz fanlarla döşeyeceğim için o kısım sıkıntı değil ama hortum ve pompa kısmı siyah işte oraya yapacak bir şeyim yok. Sizce bunu kullanmaya devam etsem kötü durur mu yoksa şunla mı değiştireyim ?

Radyatörün kenar kısmını beyaz bir sprey ile boya ve hortumlara da beyaz örgü kılıf alabilirsin daha iyi boş yere masraf etmene gerek yok.

Hocam boyama işinden ziyade bu şekilde kullansam ve sistemimi bir sonraki yükseltişimde beyaz sıvı soğutucu alsam diyor
Siyah veya gri tonlamalı parçalar da eklersen tonlama yaratmış olursun değiştirmene gerek kalmaz ama full beyaz diyorsan pek seçenek kalmıyor

Aksine daha küçük olacağını düşnüyorum 4080 boyutlarında çünkü yapay zeka birimine daha çok önem verildi diye biliyorum.

600W olduğunu ve soğutma bloklarının daha büyük olma ihtimalini unutmayalım. Ayrıca 90 serisi her seferinde büyüyor, küçüleceğini hiç sanmam.

600W olduğunu ve soğutma bloklarının daha büyük olma ihtimalini unutmayalım. Ayrıca 90 serisi her seferinde büyüyor, küçüleceğini hiç sanmam.
4090 süper de 600w güç çeken bir kart ve 4090 ile aynı boyut ile çıktı burdan yola çıkarak dediğiniz gibi 50 serisi büyük çıkarsa da bu kasa için custom sıvı soğutma yoluna gidilebilir sonuçta üst seviye bir sistem yapılıyor.

4090 Super de 600W güç çeken bir kart ve 4090 ile aynı boyut ile çıktı buradan yola çıkarak dediğiniz gibi 50 serisi büyük çıkarsa da bu kasa için Custom sıvı soğutma yoluna gidilebilir sonuçta üst seviye bir sistem yapılıyor.

4090 Super diye bir kart yok ki.

Evet o benim hatam kusura bakmayın. İçeriden gözükecek hocam maalesef. Atmış olduğum kasanın her yeri gözüküyor dikkat ettiyseniz. Radyatörü beyaz fanlarla döşeyeceğim için o kısım sıkıntı değil ama hortum ve pompa kısmı siyah işte oraya yapacak bir şeyim yok. Sizce bunu kullanmaya devam etsem kötü durur mu yoksa şunla mı değiştireyim ?

Siyah pompa, siyah radyator ve siyah fan karisik durur. Ozellikle tamaaaamen bembeyaz bir sistemde.
Lian Li'nin o modeli de gereksiz pahali performansina gore.

@Jumbum

Aslinda bu ikisinden de iyi. Istedigin ozelliklere de sahip fakat stogu yok.