SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.405 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.289 Yer Fethiye 30 Aralık 2025 #91 @Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar.
@Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 30 Aralık 2025 #92 SunseTTime dedi: @Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Bu son attığım Power saving ayarlarını kapatmayı denedin mi? USB ve PCIE ile alakalı olanları, belki işe yarar. SunseTTime dedi: @Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual vardı sende sanırım. Hangi kartın VBIOS'unu Cross Flash işlemi yaptın?
SunseTTime dedi: @Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Bu son attığım Power saving ayarlarını kapatmayı denedin mi? USB ve PCIE ile alakalı olanları, belki işe yarar. SunseTTime dedi: @Ayhan Dönmez RTX 5060 Ti için vBIOS da denemiştim ben. Bir fark olmamıştı. @Ateş Hekimoğlu denemediyse denesin. Belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual vardı sende sanırım. Hangi kartın VBIOS'unu Cross Flash işlemi yaptın?
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.405 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.289 Yer Fethiye 30 Aralık 2025 #93 Ayhan Dönmez dedi: Bir de winutil script aracılığı ile debloat işlemi yapın Windows'a. Eki Görüntüle 214587 Eki Görüntüle 214588 @SunseTTime @Ateş Hekimoğlu Şu ayarları Disabled deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Bunlar USB güç yönetimi ile alakalı duruyor, mantıklı olabilir. Akşam deneyeyim. Ayhan Dönmez dedi: ASUS Dual vardı sende sanırım. Hangi kartın VBIOS'unu Cross Flash işlemi yaptın? Genişletmek için tıkla... https://www.asus.com/motherboards-c...lpdesk_download?model2Name=DUAL-RTX5060TI-16G Direkt marka modelin kendi sayfasında olanı denemiştim. @Ateş Hekimoğlu için de RTX 5070 Ti kendi sayfasında vardır diye düşünüyorum. Kontrol etmeli.
Ayhan Dönmez dedi: Bir de winutil script aracılığı ile debloat işlemi yapın Windows'a. Eki Görüntüle 214587 Eki Görüntüle 214588 @SunseTTime @Ateş Hekimoğlu Şu ayarları Disabled deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Bunlar USB güç yönetimi ile alakalı duruyor, mantıklı olabilir. Akşam deneyeyim. Ayhan Dönmez dedi: ASUS Dual vardı sende sanırım. Hangi kartın VBIOS'unu Cross Flash işlemi yaptın? Genişletmek için tıkla... https://www.asus.com/motherboards-c...lpdesk_download?model2Name=DUAL-RTX5060TI-16G Direkt marka modelin kendi sayfasında olanı denemiştim. @Ateş Hekimoğlu için de RTX 5070 Ti kendi sayfasında vardır diye düşünüyorum. Kontrol etmeli.