Test etmeden bir şey diyemem ama en sevdiğim 2. iPhone'dur kendisi. Büyük sevdiğim için Max olanı favorim.13 Pro en iyisi diyorlar video konusunda, sizce doğru mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Bizim kalemiz yıkılmaz. Apple’ın bir şeyi kanıtlamaya ihtiyacı yok. Raadolun.iPhone 15 Pro şimdi 6 bin liralık telefondan daha mı kötü diyorsunuz yoksa 60 Hz modeller için mi diyorsunuz? Orasını tam anlayamadım hocam.
Şahsen bu fiyata alacağım cihazların içinde kamera olarak en iyi olan 15 Pro olur hocam zaten.
@Elma ısıran aga gel kaleyi yıkıyorlar la
Kardeşim buna emin misin ya cidden? Daha geçen seneye kadar yaşı büyük bazı insanlarda iPhone 6s görüyordum. Annem bile geçen sene 13’e geçti iPhone 6’dan. Bu mu planlı eskitme?İPhone'a çamur atılmasının en büyük sebebi iPhone'nun bir önceki nesli sürekli eziyor olması, planlı eskitmenin kralını uyguluyorlar. iPhone 15 yani kendi telefonum üstünden örnek vereyim, Apple Intelligence'dan 1 yıl önce çıkmış olmasına rağmen Apple Intelligence desteklemiyor. Sebep donanım yetersizliğiymiş yersen.
Apple ürünleri her zaman uzun ömürlüdür.
Son düzenleme:
SF26
Üstün
Apple Intelligence'ı 1 senelik cihaza vermemenin izahı olmaz kardeşim, hiç fanboyluğun sırası değil. Özellikle 2018 sonrası Apple dozajını aştı bu planlı eskitmenin.Kardeşim buna emin misin ya cidden? Daha geçen seneye kadar yaşı büyük bazı insanlarda iPhone 6s görüyordum. Annem bile geçen sene 13’e geçti iPhone 6’dan. Bu mu planlı eskitme?Ne güzel eskitmeymiş bu yahu. Ben tablet olarak hala iPad Air 2 kullanıyorum 10 senelik ürün. Multimedya işimi görüyor hala ve sunumlar yönetiyorum kendisiyle.
Wrt32
Becerikli
Hocam, ayıptır sorması, Apple'ın intalage'de ne var ben bilmiyorum da ve bence AI telefon konusunda gereksiz buluyorum. (Boomer değilim, sadece gereksiz buluyorum)Apple Intelligence'ı 1 senelik cihaza vermemenin izahı olmaz kardeşim, hiç fanboyluğun sırası değil. Özellikle 2018 sonrası Apple dozajını aştı bu planlı eskitmenin.
Bir yere kadar iyi de sonrası cidden gereksiz yük oluyor telefonlara.
SF26
Üstün
Casual kullanımın yanı sıra profesyonel kullanımda ciddi kolaylık getiriyor, Siri tarafında da ciddi bir iyileştirme var.Hocam, ayıptır sorması, Apple'ın intalage'de ne var ben bilmiyorum da ve bence AI telefon konusunda gereksiz buluyorum. (Boomer değilim, sadece gereksiz buluyorum)
Heisenberg
Yetkin
Sana yargılayıcı konuşanlara “Senin Lamborghinin ne renk?” Diye bir soru yöneltirsen bütün sorunların tez zamanda çözülecektir.
Kesinlikle katılıyorum. İdarelik olsun diye SE 3 aldım 2025 sonu. Artık yeni telefon alma ihtiyacımın olmadığını farkettim çünkü bu telefon stabilizasyon açısından kaymak gibi. Batarya değiştirip kullanmaya devam etmeyi planlıyorum.Kardeşim buna emin misin ya cidden? Daha geçen seneye kadar yaşı büyük bazı insanlarda iPhone 6s görüyordum. Annem bile geçen sene 13’e geçti iPhone 6’dan. Bu mu planlı eskitme?Ne güzel eskitmeymiş bu yahu. Ben tablet olarak hala iPad Air 2 kullanıyorum 10 senelik ürün. Multimedya işimi görüyor hala ve sunumlar yönetiyorum kendisiyle.
Son düzenleme:
SF26
Üstün
Stabilite konusunda Apple zaten muazzam ona lafım yok, lafım özellikle son 7-8 senedir yeni çıkan teknoloji ya da donanımlardan isteye isteye cihazları dışarıda bırakıyor olmaları.Kesinlikle katılıyorum. İdarelik olsun diye SE 3 aldım 2025 sonu. Artık yeni telefon alma ihtiyacımın olmadığını farkettim çünkü bu telefon stabilizasyon açısından kaymak gibi. Batarya değiştirip kullanmaya devam etmeyi planlıyorum.
iPhone 15 bu konudaki en acı örnek her zaman söylüyorum, yav kısılmış şekilde de olsa AI getirirsin. Komple getirmemek nedir daha 1 senelik cihazdı be kardeşim ya.
Elma ısıran
Üstün
SE 3 tam bir küçük canavar. iPhone 13 Pro'da da bulunan A15 Bionic işlemcisiyle küçücük boyuna bakmadan müthiş performans veriyor. Bataryası küçük biraz ama değiştirilip kullanmaya devam edilirse çok uzun yıllar yeni telefon ihtiyacı doğurmaz. Severim kendisini.Sana yargılayıcı konuşanlara “Senin Lamborghinin ne renk?” Diye bir soru yöneltirsen bütün sorunların tez zamanda çözülecektir.
Kesinlikle katılıyorum. İdarelik olsun diye SE 3 aldım 2025 sonu. Artık yeni telefon alma ihtiyacımın olmadığını farkettim çünkü bu telefon stabilizasyon açısından kaymak gibi. Batarya değiştirip kullanmaya devam etmeyi planlıyorum.
Heisenberg
Yetkin
Ah birde iOS 18'e güncellemeyip 16'da kalsaydım daha iyi olacaktı...SE 3 tam bir küçük canavar. iPhone 13 Pro'da da bulunan A15 Bionic işlemcisiyle küçücük boyuna bakmadan müthiş performans veriyor. Bataryası küçük biraz ama değiştirilip kullanmaya devam edilirse çok uzun yıllar yeni telefon ihtiyacı doğurmaz. Severim kendisini.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-