Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertjr

Başarılı
Öncelikle Torrent virüs değil, bir protokoldür. JS, JavaScript dosyası oluyor. Note defteri veya Notepad++ ile açıp içine bakabilirsiniz. LFE konusunda ise emin olabileceğim bir kaynak bulamadım ama onu da Notepad++ ile açmayı deneyebilirsiniz.

Torrent'ten indirdiğimiz oyunda virüs olmama ihtimali var mı yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Torrent = Virüs algınız cidden çok garip. Torrent bir protokoldür. Mesela Ubuntu bile Torrent'ten indirme seçeneği sunar.

Ne indirdiğinizi tam olarak bildiğiniz sürece Torrent'ten virüs bulaşma ihtimali düşük açıkçası. Z kuşağını sürekli böyle garip sorular sorarken görüyorum. Ve bu yüzden de ciddi anlamda bir torrent, Release ve Scene rehberi yapma gereği duyuyorum. Zira bunların hiçbirini bilmeyen, -bana göre- çöp repack oyunları indiren bir güruh doğdu maalesef.
16 mbps internetim ile maalesef o repacklere muhtaç kalıyoruz. Ben 26 yaşındayım gerçekten özellikle yaşıtlarımın ve benden genç kitlenin torrent vb. konularında bu kadar bilgisiz olması çok garip geliyor. Biz zamanında korsan CD'li oyunlara bile para verip alıyorduk...
Bunun da farkındayım maalesef :/ Ülke gerçekleri.

Torrent = Virüs algınız cidden çok garip. Torrent bir protokoldür. Mesela Ubuntu bile Torrent'ten indirme seçeneği sunar.

Ne indirdiğinizi tam olarak bildiğiniz sürece Torrent'ten virüs bulaşma ihtimali düşük açıkçası. Z kuşağını sürekli böyle garip sorular sorarken görüyorum. Ve bu yüzden de ciddi anlamda bir torrent, Release ve Scene rehberi yapma gereği duyuyorum. Zira bunların hiçbirini bilmeyen, -bana göre- çöp repack oyunları indiren bir güruh doğdu maalesef.
Battle.net bile oyun indirirken Torrent protokolü kullanıyor.

Çok oyun indirdim bir kere virüs yedim 257 adet girdi PC'ye bir dosyadan bulaştı gerisi Full sıkıntısızdi oynayabilirsin ama araştırarak indirmeni öneririm.

Testini nasıl yapacağımı bilsem aslında sorun çözülecek ama.
Güvenilir birkaç site var, biraz araştır SEO'da en yukarılarda zaten. Yıllardır indiririm bir sorun olmaz. Kaspersky gibi her crack dosyasına "yAUVU VİRÜS bu" demeyen bir antivirüs kullanırsan rahatça halledersin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-16 195700.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-16 195700.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 79