Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Hepsiburada'dan Toshiba P300 aldım 799 liraya 500 GB boyutunda. Kendisi sahte geldi sanırım, Toshiba DT01ACA050 olarak görünüyor. P300 etiketi var kendisinde 2022 üretimli olduğuna dair diskte. Ne yapabilirim? Diski şu an kullanıyorum.

1729344990563.webp

Ürünü aldığım yer:

Çözüm
Evet farklı ürün gönderilmiş ve CrystalDiskInfo'ya göre ilk kez çalışıyor şu an.
İade et derim, bu disk P300'e göre daha kötü. Farklı etiket basarak P300 diye satmışlar. Firmware numarası tutmuyor, model numarası tutmuyor. Üst mesajda kaynak gösterdim.

İade et derim, bu disk P300'e göre daha kötü. Farklı etiket basarak P300 diye satmışlar. Firmware numarası tutmuyor, model numarası tutmuyor. Üst mesajda kaynak gösterdim.
Anlıyorum. Bu diskin performansına bir bakayım, iade edebilirim sonra.

Normalde "Toshiba P300 HDWD105UZSVA" gibi bir şey olarak görünmesi gerekiyor.

Eki Görüntüle 91951
Evet, tam olarak öyle gözükmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Anlıyorum. Bu diskin performansına bir bakayım, iade edebilirim sonra.
Günlük kullanımda ikisini birlikte karşılaştırmadıktan sonra farkı göremezsin ama bence yine de iade et, bu diskte 32 MB önbellek var, P300'de 64 MB var mesela. Farklı etiket basılmış ürünü neden kullanasın ki? Yine karar senin ama ben olsam iade ederdim.

Günlük kullanımda ikisini birlikte karşılaştırmadıktan sonra farkı göremezsin ama bence yine de iade et, bu diskte 32 MB önbellek var, P300'de 64 MB var mesela. Farklı etiket basılmış ürünü neden kullanasın ki? Yine karar senin ama ben olsam iade ederdim.
İade etmeyeceğim ya. Kalsın böyle. Yakında yeni sistem alacağım zaten.