Dostlar selam Tosla kullanıyorum doğrulanmamış olarak, 2750 TL limiti var. 1700 TL'lik alışveriş yapmıştım ama büyük ihtimalle iade olacak. Bu sıkıntı çıkarır mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şu anda 2750 lira limitin var ise sıkıntı olmaz fakat limitten 1700 lira düşmüşse paranın hepsi hesabına gelmez diye biliyorum. Bende parayı vermeyip limitin yenilenmesini beklemişlerdi. Desteğe yaz istersen.
Şu anda 2750 lira limitin var ise sıkıntı olmaz fakat limitten 1700 lira düşmüşse paranın hepsi hesabına gelmez diye biliyorum. Bende parayı vermeyip limitin yenilenmesini beklemişlerdi. Desteğe yaz istersen.
Müşteri temsilcisi de aynısı söyledi ne yazık ki. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Tosla kullanıyorsun? Nays kullansana hocam.
Normalde Tosla değil Akbank kullanıyorum bugün de yakında Akbank ATM olmadığı için Tosla'ya attım parayı komisyon almadığı için.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Normalde Tosla değil Akbank kullanıyorum bugün de yakında Akbank ATM olmadığı için Tosla'ya attım parayı komisyon almadığı için.
Tosla'ya yüklediğiniz parayı ücretsiz bir şekilde Akbank hesabınıza gönderebiliyordunuz zaten
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-